@mirko_anonim: wyglądasz mi na dupka z kompleksami. Nie znam ani jednego zamożnego czowieka który by wrzucał na walla czy gdziekolwiek cytaty o bogactwie czy pieniądzach. To domena biedy i to takiej biedy której żadne pieniądze świata nie zasypią.
✨️ Autor wpisu (OP): @thorgoth: To jak nie znasz zamożnego człowieka to skąd wiesz co on może wklejać :D Mi się ten cytat spodobał bo nie świadczy o pieniądzach a o tym co trzeba dalej robić :D Nie ma co osiadać na laurach jako bogata osoba :D jak ma się 20.000 to trzeba dążyć do 50.000 i tak dalej i tak dalej :D a nie pisać o tym, że jestem
Znajomek nie może też znieść tego, że zarabiam 15k-20k oraz mam zyski z wynajmowanych mieszkań oraz lokat
@mirko_anonim: Co za farmazon, za 15-20k to sobie możesz spłacać hipotekę przez 20 lat, a nie być Panem rentierem. No i do tego zyski z lokat - jak masz odłożone 200k PLN na lokacie to masz przy dobrych wiatrach 1000 PLN miesięcznie, faktycznie majątek rentierski.
@thorgoth no też zauważyłam że o kasie głównie gadają różnej maści sebki i karyny , normalni ludzie którzy dobrze zarabiają nigdzie nawet o tym nie mówią
Nie znam ani jednego zamożnego czowieka który by wrzucał na walla czy gdziekolwiek cytaty o bogactwie czy pieniądzach.
To domena biedy i to takiej biedy której żadne pieniądze świata nie zasypią.
@mirko_anonim: bo jestes bucem z kompleksem wyzszosci, on ma kompleksy nizszosci i sie zderzyly dwie malpy.
Znajdz sobie innych znajomych
Mi się ten cytat spodobał bo nie świadczy o pieniądzach a o tym co trzeba dalej robić :D Nie ma co osiadać na laurach jako bogata osoba :D jak ma się 20.000 to trzeba dążyć do 50.000 i tak dalej i tak dalej :D a nie pisać o tym, że jestem
"bogacz" wrzucający cytaty "motywacyjne" z mlm ¯\(ツ)/¯
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: Co za farmazon, za 15-20k to sobie możesz spłacać hipotekę przez 20 lat, a nie być Panem rentierem. No i do tego zyski z lokat - jak masz odłożone 200k PLN na lokacie to masz przy dobrych wiatrach 1000 PLN miesięcznie, faktycznie majątek rentierski.
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91