Aktywne Wpisy

rutkins +955
#polskiedrogi #polska #krakow
Ze wszystkich znanych drogowych morderców jest tylko jeden szef. Jedyny który miał godność zabić trzech innych patusów którzy godzili się na jazdę z pijakiem. A nie Boga ducha winnych ludzi idących z wózkiem. Nie spędził ani jednego dnia w więzieniu tak samo jak Agnieszka Z. z firmy OrtoZrobek. I nikt nie ma do niego o to pretensji. Wręcz przeciwnie jest za to chwalony.
Ze wszystkich znanych drogowych morderców jest tylko jeden szef. Jedyny który miał godność zabić trzech innych patusów którzy godzili się na jazdę z pijakiem. A nie Boga ducha winnych ludzi idących z wózkiem. Nie spędził ani jednego dnia w więzieniu tak samo jak Agnieszka Z. z firmy OrtoZrobek. I nikt nie ma do niego o to pretensji. Wręcz przeciwnie jest za to chwalony.
źródło: 1000025686
Pobierz
CJMac +81

Pytanie głównie do niebieskich pasków, choć różowe również zapraszam do ankiety.
Czy według was świadomie, lub podświadomie oceniamy innych mężczyzn na podstawie tego z kim są w związku?
Może znacie jakieś przykłady, które by tę teorię potwierdzały, lub jej zaprzeczały?
Swoją odpowiedź możecie uzasadnić w komentarzu. #pytanie #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #tinder
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Kobieta jest wizytówką mężczyzny
@mirko_anonim: jak jego różowa jest lojalna i nie próbuje bajerować innych chłopów to o jej niebieskim wiadomo, że nie daje sobie wchodzić na łeb żeby za wszelką cenę nie być samotnym. Dziwne, że komuś jeszcze trzeba tłumaczyć takie rzeczy. Wykop zamienia się w grupki typu bez tabu.
@mirko_anonim: ludzie na pewno oceniaja, bo blisko im do zwierzat.
Ale ja tam swoje wiem i wiem, ze wiele osob jest przypadkiem z fajnymi laskami. Czesc kobiet jest z przegrywami lub pijakami, bo maja wpojone, ze tak ma wygladac zwiazek. Wiec to troche zbieg okolicznosci, ladna morda u tych typow tez nie