@mirko_anonim: nie wiem, ja uwazam, ze jesli takie mysli kolataja jej sie w glowie, to oznacza to, ze po prostu sie znudzila toba i szuka wrazen. i cos mi sie wydaje, ze jak juz tych wrazen zazna, to pomysli sobie, ze chetnie by wrocila do stabilizacji i cieplego k--------a jakim jest zwiazek z toba.
@mirko_anonim, @sberatel: teraz pomysl sobie ze masz z taka lancuch malzenstwa i bombelki... opie run bo bolca juz ma tylko testuje Cie jak zareagujesz jak sie rypnie
@mirko_anonim: Powiedz że sam już od dawna chciałeś to zaproponować bo znudziło ci się pukanie z nią przez 8 lat. Podkręć delikatnie że masz już jedną która tylko czeka na twój ruch. Wyjdź z tego na tarczy a potem to najlepiej przestań sam cokolwiek inicjować.
@mirko_anonim znaczy się ma ochotę poruchać się z byle kim w sumie 8 lat i jest tylko twoją dziewczyną to nie dziwię się że chyba szuka okazji by wymiksować się z tego związku.
Anonim (nie OP): Są dwa warianty: * poznała kogoś i chciałaby zobaczyć czy coś z tego wyjdzie, ale nie chce cię zdradzać i jak nie wyjdzie to chce kontynuować związek z tobą, * to już jest koniec, a to ma być tylko takie łagodne zakończenie
Anonim (nie OP): Po 8 latach to na 100% po prostu ma Cię dość i chce "legalnie" zacząć szukać kogoś nowego. W sumie nieważne po ilu latach, po jakimkolwiek czasie taka propozycja by oznaczała że ona chce "legalnie" szukać kogoś nowego. Ale zadam Ci pytanie: Załóżmy że oboje się na to zgodzicie i spotkacie się z kimś innym - co jeśli ona w tym innym facecie się zauroczy i uzna go za bardziej
Ogólnie takie pytanie to znak, że nie masz już dziewczyny.
Ale już na stałe
* poznała kogoś i chciałaby zobaczyć czy coś z tego wyjdzie, ale nie chce cię zdradzać i jak nie wyjdzie to chce kontynuować związek z tobą,
* to już jest koniec, a to ma być tylko takie łagodne zakończenie
Tak czy owak to już najpewniej początek końca.
Ale zadam Ci pytanie:
Załóżmy że oboje się na to zgodzicie i spotkacie się z kimś innym - co jeśli ona w tym innym facecie się zauroczy i uzna go za bardziej
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91