Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: może w lecie będzie łatwiej umówić się na spacer, nie bądź zgorzkniały, bo to ci nie pomoże kogoś poznać. Tak, wiem,że trudno nie być, ale próbuj.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jacyś niedoj... jesteście XD zaproś laske od razu na Malediwy xd jak się podobasz dziewczynie to i perle miodowa na ławce z Tobą wypije. A jak zechcesz to i amarene z cola. Podobasz się lasce - możecie robić cokolwiek.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: normalna osoba w dorosłym wieku stać na obiad czy kawę , ja potrafię zaprosić na obiad mamę brata przyjaciółkę a ty skapisz na potencjalna partnerkę matkę dziecka ? Jesteś peezdowaty i wiem że poleca na mnie gromy od podobnych tobie
I jeszcze to zdanie że każdej masz stawiać , to może nie udawać don żigolo i skup się na jednej a nie skakaj z kwiatka na kwiatek , wtedy
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: do frajerów ciągną jedynie inne frajerki, ja na spotkania z Tindera nie mogłem narzekać

może dlatego, że nie dawałem nigdy wszystkim typiarom w prawo jak piwniczaki z wykopu
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
Anonim (nie OP): ale o co ci typie chodzi, jak nie chce z tobą laska wyjść za darmo na spacer to znaczy że i tak by nic z tego nie było, jakieś upośledzenie umysłowe każe wam sądzić że jakbyście zapłacili jej za obiad to pójdzie z wami do wyra?

Sytuacja jest prosta nie da się wybiegać kobiety, znaczy okej, czasem da, jak widzi że nie ma szans na nikogo lepszego to
  • Odpowiedz