Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
prometheusfides +38
Zamknąłem dziś wszystkie pozycje CFD na ropie i wypłaciłem resztę środków.
Przez ostatnie 4 miesiące grałem spokojnie – trochę CFD, trochę akcje. Bez spiny, bez all-inów. W efekcie podwoiłem depozyt. Wszystko wyglądało dojrzale, pod kontrolą, jak trzeba.
I wtedy wjechała ropa i pomysł na „łatwy hajsik”.
Miałem
Przez ostatnie 4 miesiące grałem spokojnie – trochę CFD, trochę akcje. Bez spiny, bez all-inów. W efekcie podwoiłem depozyt. Wszystko wyglądało dojrzale, pod kontrolą, jak trzeba.
I wtedy wjechała ropa i pomysł na „łatwy hajsik”.
Miałem

Większość dziewczyn pod 30 stka już bardzo chce zakładać rodziny więc masz szansę na kobiety w bardzo dużej desperacji żeby mieć stabilne życie
źródło: sluzary
Pobierzkupujesz mieszkanie w centrum miasta i wynajmujesz pokoje studentkom lub młodym kobietom co pracują już po studiach
Mieszkasz w tym mieszkaniu,
Z powodów ubezpieczenia nie pozwalasz na odwiedzających, więc nie będzie sobie sprowadzać facetów na mieszkanie. Więc ci znika konkurencja
Jednocześnie socjalizujesz się z z dziewczynami, wypady na imprezy, wyjazdy w góry, wyjście
Jak nie będziesz szukać co najmniej równolegle za granicą
@Maximus_Wykopus_Dickus: ale skuteczny i to cie boli, bo cię nie stać nawet na dom mieszkanie,
Co w naturze jest rzeczą podstawową, dodatkowo póki wszystko jest legalne to w czym problem, można się po prostu nudzić kolejnymi dziewczynami lokatorkami i wymieniać je na nowe
@razdwatrzy55: nie ma takiej opcji,
Bo tak jak Julki są przebodzcowane tak i taki wynajmujący może być przebodzcowany i się nudzić kolejnymi wynajmującymi, ma do tego prawo i może sobie wymieniać dziewczyny w własnym domu na kolejne kapitalizm....
A blisko uniwersytetów jest ciągły napływ julek nowych
Komentarz usunięty przez autora