Aktywne Wpisy

Clefairy +47
Tak widzę ludzi co mają ból d--y o brak gier na przestarzałych płytach - sfrustrowani 35-40 latkowie, którzy aby poczuć, że coś posiadają muszą to sobie wcisnąć na zapomnianą zakurzoną półkę.
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
źródło: 5851
Pobierz
DwaKolory +34
W cieniu zarobków lekarzy, mignęła mi informacja od Minister Edukacji, że połowa nauczycieli wpada w II próg podatkowy. To jest ciekawe, bo z jednej strony nauczyciele wmawiają ludziom, że zarabiają minimalną pensję lub niewiele więcej, a potem się okazuje, że zarabiają ponad 10 tysięcy złotych. To pokazuje, jak nie tylko kasta lekarzy jest zakłamana, ale także okłamuje nas kasta tych, którym powierzamy nasze dzieci.
I wiecie, gdyby jeszcze tyle zarabiał świetny nauczyciel
I wiecie, gdyby jeszcze tyle zarabiał świetny nauczyciel
źródło: Zrzut ekranu 2026-07-02 131558
Pobierz

Ja jestem #mgtow, więc do niczego.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
bo każdy z tych zasobów umila i ułatwia egzystencje, zwłaszcza w świecie wartości powierzchownych z dominacją social mediów
@mascarponie: no dokładnie, a tutaj jeden z drugim Ci będą gadać - ale wymyślasz, jesteś narcyz z zaburzeniami - wzrost i wygląd nic nie determinuje xd
naprawdę na takim wyparciu są ludzie że to jest nieprawdopodobne
źródło: temp_file6960977524441891865
Pobierz@WolvvloW ten kanał to cope i już dawno na tagu go wyjaśnili że bierze się za tematy po łebkach i lurkuje wykop w poszukiwaniu tematów żeby sie klikało
───
@mirko_anonim: a znasz takie słowo jak POTENCJAŁ?
każdy potencjał można zmarnować, jak ktoś ma bogatych rodziców to też może skończyć w więzieniu - albo jak ktoś ma IQ 170 to też może być obibokiem co nigdy nie skończył nawet