Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Normalność to oszustwo, nie ma czegoś takiego. Tzw normiki bardzo często są też nieszczęśliwe. Pierwsza rzecz to musisz zaakceptować siebie jakim jesteś. Przestać starać się zaimponować innym, a robić to co sprawia ci radość i daje ci satysfakcję. Rób coś nieoczywistego, w czym będziesz dobry, i pomagaj innym ludziom którzy są tym zainteresowani. Teraz można łatwo wkręcić się w różne grupy np na Discordach, gdzie twój wygląd i status
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @deletenomads:
Czytales post caly? Przeciez napisalem ze nie mam zadnych kolegow, to chyba oczywiste ze zadnych kolezanek tez nie mam, nie? Serio, czasem na tym portalu jak sie czyta co ludzie pisza to az cringe czlowieka lapie, szczegolnie jak przeczyta sie komentarz tego goscia wyzej. Nie warto.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Dietetyq:
Nie wiem co ma hobby do tego. Slysze rozmowy ludzi na korytarzu i nikt o hobby nie gada, bardzo rzadko sie to przewija. Zazwyczaj jest to gadanie o jakichs p--------h.
Interesuja mnie jakies tam rzeczy ale zapewniam, ze nikt by nie chcial o tym sluchac.
Nigdy nie rozumialem co maja inni czego ja nie mam, ale na pewno cos jest i przez te roznice jestem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nic mnie nie interesujesz ziomek, ale sam widzisz że jesteś nastawiony na wszystko negatywnie więc no z takim mentalem to gór przenosić nie będziesz (ani kumpla na piwko nie poznasz, bo kto by chciał się z marudą smerfem przyjaźnić)
  • Odpowiedz