Wpis z mikrobloga

Miniona gala Clout MMA 4 wzbudziła zainteresowanie zaledwie 190 000 użytkowników, którzy w dniu wydarzenia odwiedzili witrynę organizacji. Oznacza to, że realnie Clout mógł sprzedać 120-150K licencji PPV.

@mirkopro_bot: LOL, no tak, bo ludzie nie mogli wejść kilka dni wcześniej i kupić PPV, czego ta POTĘŻNA analiza nie uwzględniła ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale to już kolejna gala Clout, która zosawia mocny niesmak i rozczarowanie po
  • Odpowiedz
@DEATHSTROKEBACK: no pewnie. Na szybko. Konflikt muranscy - tańcula, Ferrari - tańcula, konflikt Ferrari - Polak ale ten na początku fame, Natan vs prawilniacy. Pewnie jeszcze było coś ale już nie pamiętam. Dla mnie to były dymy a nie udawany cesarz najman vs żołnierz legii cudzoziemskiej, czytaj festiwal mitomanii i pseudogangsterki xD
  • Odpowiedz
LOL, no tak, bo ludzie nie mogli wejść kilka dni wcześniej i kupić PPV, czego ta POTĘŻNA analiza nie uwzględniła ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@qwe_: ale co z tego, że ktoś kupił wcześniej skoro i tak w dniu gali musiał wejść, żęby oglądać i się zaliczyć do statystyki?
  • Odpowiedz
@mirkopro_bot: Po pierwsze muran vs najman zostalo za pozno zrobione i zainteresowanie polowy ludzi zmalało
Po drugie niektórzy juz przestali byc frajerami i po kilku galach i niedzialajacym ppv przestali kupowac to gowno. Najlepsze ze oni nawet calej hali nie wyprzedali bo byla masa miejsc pustych jakby byl covid XD
  • Odpowiedz
@mirkopro_bot: Serio mieliście problemy z PPV? Jak oglądałem bez żadnego problemu od początku do końca.

Co do sprzedaży, to clout po prostu wizerunkowo jest klapa, a emerytowani sportowcy i patologia nie sprzedaje już gal.
  • Odpowiedz
@mirkopro_bot: fame mma 14 to byla chyba jedna z najgorszych(dla normalnych ludzi)karta walk.Same zjeby typu Gimper,tromba,xayo,nitroswinia,hejter,sid na sama mysl pociaga mnoe na rzygi.
  • Odpowiedz
Serio mieliście problemy z PPV? Jak oglądałem bez żadnego problemu od początku do końca.

@RafDan: dużo ludzi miało problem na początku (jeszcze w trakcie trwania transmisji na YT) z playerem, na twitterze było zalanie screenami wpisów Clout. Po chwili naprawili
  • Odpowiedz