Aktywne Wpisy

rales +192
#ralesnatinderze
Planowałem już nie wracać do opisywania moich tinderowych przygód. Dostałem jednak sporo wiadomości na pw i komentarzy pod innymi postami z pytaniem, czy zamierzam jeszcze coś wrzucić, bo wpisy były chętnie czytane. Ostatecznie zmieniłem zdanie i postanowiłem dodać ten post. Tym razem nie będę jednak, jak wcześniej, rozkładał każdej randki na czynniki pierwsze, a wrzucam jeden zbiorczy wpis z podsumowaniem całości.
A co działo się u mnie w w kwestiach
Planowałem już nie wracać do opisywania moich tinderowych przygód. Dostałem jednak sporo wiadomości na pw i komentarzy pod innymi postami z pytaniem, czy zamierzam jeszcze coś wrzucić, bo wpisy były chętnie czytane. Ostatecznie zmieniłem zdanie i postanowiłem dodać ten post. Tym razem nie będę jednak, jak wcześniej, rozkładał każdej randki na czynniki pierwsze, a wrzucam jeden zbiorczy wpis z podsumowaniem całości.
A co działo się u mnie w w kwestiach

paczelok +778
Założyłem profil atrakcyjnej kobiety na Tinderze.
Zmatchowałem się z 500 facetami i każdemu umówiłem randkę w tym samym miejscu.
Pisałem im: „Sorki, że parking taki drogi, ale wynagrodzę Ci to na miejscu ;)”.
500 aut x 50 zł za parking = 25 000 zł dochodu pasywnego w jeden wieczór. #biznes
Zmatchowałem się z 500 facetami i każdemu umówiłem randkę w tym samym miejscu.
Pisałem im: „Sorki, że parking taki drogi, ale wynagrodzę Ci to na miejscu ;)”.
500 aut x 50 zł za parking = 25 000 zł dochodu pasywnego w jeden wieczór. #biznes
źródło: IMG_5648
Pobierz

@duzeelobenc: a wskażesz jakąś akcję, gdzie dla ciebie to były "dymy"?
@mirkopro_bot: LOL, no tak, bo ludzie nie mogli wejść kilka dni wcześniej i kupić PPV, czego ta POTĘŻNA analiza nie uwzględniła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale to już kolejna gala Clout, która zosawia mocny niesmak i rozczarowanie po
@qwe_: ale co z tego, że ktoś kupił wcześniej skoro i tak w dniu gali musiał wejść, żęby oglądać i się zaliczyć do statystyki?
Po drugie niektórzy juz przestali byc frajerami i po kilku galach i niedzialajacym ppv przestali kupowac to gowno. Najlepsze ze oni nawet calej hali nie wyprzedali bo byla masa miejsc pustych jakby byl covid XD
Co do sprzedaży, to clout po prostu wizerunkowo jest klapa, a emerytowani sportowcy i patologia nie sprzedaje już gal.
@RafDan: dużo ludzi miało problem na początku (jeszcze w trakcie trwania transmisji na YT) z playerem, na twitterze było zalanie screenami wpisów Clout. Po chwili naprawili