Aktywne Wpisy

CzekoDonut +383
źródło: gumczi_kulczi
Pobierz
Frufruf +11
#perfumy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy

Polecam Entrepreneurs in Cars kanał na YT na początek.
Ale tak to jest, jak tych ludzi, którzy to "wyznają" nazywa się mizoginią czy faszystom.
Sam fakt, że zarabiasz mniej to "warning" dla związku. Albo musisz zrobić coś, żeby zarabiać więcej albo się pożegnać.
Dlatego trzeba walczyć z lewicową ideologią równości. Płcie się różnią i odgrywają różne role. Zrównywanie ich działa na niekorzyść obu płci.
Trochę mnie przeraża to co tu czytam
A dokłada się do raty kredytu za to mieszkanie skoro tam mieszka?