Aktywne Wpisy

Monsieur_V +21
#ufo #ufonapowaznie
No i to jest filmik. Ta para wodna/dym od spodu to może kamuflaż aby z ziemi był słabo widoczny.
No i to jest filmik. Ta para wodna/dym od spodu to może kamuflaż aby z ziemi był słabo widoczny.

lubie-sernik +8
Zapisałem się dzisiaj do przychodni chorób tropikalnych przed wyprawą do Azji. Mam tam po prostu powiedzieć gdzie lecę, a oni dobiorą mi konkretne szczepionki.
Sama wizyta 200 zł, a jedna szczepionka średnio po 250 zł.
Coś czuję, że trochę wydam. Pewnie minimum 5 szczepień mi zrobią. Chociaż nie wiem.
#sernikpodrozuje - obserwuj by być na bieżąco z moją wyprawą do Azji. Premiera już 2 czerwca xD
Sama wizyta 200 zł, a jedna szczepionka średnio po 250 zł.
Coś czuję, że trochę wydam. Pewnie minimum 5 szczepień mi zrobią. Chociaż nie wiem.
#sernikpodrozuje - obserwuj by być na bieżąco z moją wyprawą do Azji. Premiera już 2 czerwca xD

@mirko_anonim: U chłopów jest tak samo, jeśli oceniającą osobą jest kobieta i wykluczamy związki z rozsądku
Dalej już nie czytam
Ale zacznijmy od tego, ze nie jestes przegrywem, bo mialas partnera i jak sama przyznajesz podobasz sie czesci mezczyznom.
Czy masz problemy? Nikt tego nie zaprzeczy albo nie powinien. Ale to nie jest jeszcze
Podobałam się już jakiemuś ale nie podobam się mężczyznom
XDDDDDDDDD ,trzymajcie się różowe na tym highlife bo lekko nie jest wam... xD
No na pewno traktujesz tak samo wypowiedzi klaudiusza 195 cm 7/10 i mariusza 170 cm 3/10.
źródło: 1f8
Pobierz@mirko_anonim: jakbyś takiego dostała też byś po czasie go rzuciła niestety
ale masz rację słuszne obserwacje - dzięki
@mirko_anonim: Nie, nie mają. Brzydkie kobiety przynajmniej mają JAKIEŚ doświadczenia, jakieś związki itd. a tymczasem co raz więcej przeciętnych chłopów ma z tym problem. Ja mimo 30 lat jestem prawiczkiem i nie byłem nawet na sekundę w związku. I ty coś pierdzielisz o tym jak ciężko jest brzydkim kobietom? Jesteś osoba która po raz kolejny potwierdza, że damski przegryw nie istnieje.