Aktywne Wpisy
murison +467

stary_grat +240
no chyba tu kogoś p------o jak ja mam przejść z wuzkiem z dzieckiem do przedszkola sie spieszymy? #samochodoza
źródło: image
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: image
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Z moim partnerem nigdy nie powiedzieliśmy sobie "kocham Cię". Dbamy o siebie na co dzień, pokazujemy tą miłość w gestach (widzę to z jego strony i sama od siebie też mu to daję), mówimy sobie wiele ciepłych słów, wiemy że chcemy spędzić razem zycie, planujemy przyszłość i ślub, ale nigdy żadne z nas nie powiedziało tych dwóch magicznych słów. Czy to "normalne"? On nie jest wylewny, o swoich uczuciach mówi tylko wtedy jak go do tego zmuszę, ja wolę okazać miłość gestami niż słowami. Ostatnio przy stole moja siostra z mężem non stop spijali sobie z dziubków, miłość wyznali chyba z 10 razy podczas śniadania a mi zrobiło się trochę nieswojo myśląc o naszym związku. Oczywiście kocham mojego partnera, ale czy ktoś jeszcze tak ma?
#zwiazki #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Nie, na całym zafajdanym świecie tylko wy tak macie!
@mirko_anonim: różnie bywa. Czasem tak po prostu jest, czasem to srogi redflag, sygnalizujący, że któreś z partnerów mentalnie zarezerwowało "kocham cię" dla kogoś innego i w obecnej relacji nie przechodzi to przez gardło. Jeśli oboje jakoś z tym żyjecie, to tam ujdzie.