✨️ Obserwuj #mirkoanonim Gdybyście szukali dla siebie mieszkania i zalezałoby wam na bliskości stacji metra oraz parku/zielonych terenach to jaką dzielnice byście brali pod uwagę i dlaczego?
Według różnych badań/rankingów według terenów zielonych dzielnice mają się następująco: Bielany -> Mokotów -> Wola -> Bemowo.
Może znacie jakieś ciekawe osiedla/wspólnoty z budownictwem po 2015 roku, które spełniają moje wymagania tereny zielone + dostęp do metra? Z góry dziękuje za pomoc :)
@mirko_anonim Mi wyszły Bielany. Ale imho najlepiej mi się mieszkało na Sadach Żoliborskich. Idealne - ciche, widok na park, blisko metro Marymont i linie tramwajowe.
Gdybyście szukali dla siebie mieszkania i zalezałoby wam na bliskości stacji metra oraz parku/zielonych terenach to jaką dzielnice byście brali pod uwagę i dlaczego?
@mirko_anonim: Powiśle, terenów zielonych mnóstwo. Metro jest, ale właściwie nie korzystasz - bo tam, gdzie ono z Powiśla jeździsz spokojnie samochodem można pojechać w drugą stronę niż korek stoi i na luzie go zaparkować. Mokotów koło pola mokotowskiego (biały kamień, eko park, marina).
@mirko_anonim: praga południe, nowa część super się rozwija, a stara jest tak zorganizowana, że jest super zielono i wszystko można blisko załatwić. Za kilka lat 3 linia metra
@mirko_anonim: Targówek mieszkaniowy - znajomi przyjeżdżając mówią, że nie widać że to Warszawa, do metra m2 masz 5 minut i 15 min metrem do centrum. A i ceny nie są aż tak chore
Gdybyście szukali dla siebie mieszkania i zalezałoby wam na bliskości stacji metra oraz parku/zielonych terenach to jaką dzielnice byście brali pod uwagę i dlaczego?
Według różnych badań/rankingów według terenów zielonych dzielnice mają się następująco: Bielany -> Mokotów -> Wola -> Bemowo.
Może znacie jakieś ciekawe osiedla/wspólnoty z budownictwem po 2015 roku, które spełniają moje wymagania tereny zielone + dostęp do metra? Z góry dziękuje za pomoc :)
#nieruchomosci #mieszkanie #warszawa #mieszkania #wola #bemowo #bielany #mokotow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Mi wyszły Bielany. Ale imho najlepiej mi się mieszkało na Sadach Żoliborskich. Idealne - ciche, widok na park, blisko metro Marymont i linie tramwajowe.
@Yuri_Yslin: w jakich godzinach? Szczerze nigdy w korku do metra nie jechałem
Bielany anonimowy mireczku, tylko nie Wrzeciono
@mirko_anonim: Ursynów.
@JoMaHaa: w każdych, 45 minut jechałem z centrum na Conrada, ocipieć idzie, gorzej niż z podwarszawskiej wsi.
Stara Praga - rejon Port Praski. Masz Park Praski obok, Wisła też obok. Metro blisko, tramwaje też.
A i ceny nie są aż tak chore