Aktywne Wpisy

FreakingAwesome +18
Jakimi chorobami najczęściej straszono was w dzieciństwie? Ja zaczynam:
- astma
- wrzody żołądka
- astma
- wrzody żołądka

iErdo +104
Kto ostatni raz w robocie był przed świętami i tera nie może zasnąć bo r------ł sobie zegar biologiczny, są tacy na sali? xD

Wysoce edukowani z drugiej strony nigdy nie mieli lepiej, są możliwości, kariera i życie słodkie niczym pączek w maśle.
Ekonomicznie Nigdy nie było tak dobrze jak jest dzisiaj ale rynek matrymonialny Nigdy nie był gorszy dla faceta od dzisiejszego
konczylismy studia i bezrobocie bylo 25%, praca na smieciowce przez pare lat za 900-1000zl, na studiach dorabianie byo ciezkie przez to bezrobocie
kasy na nic nie starczalo
ale pozniej zaczelo sie eldorado, zwlaszcza tak w 2006 w IT wiec faktycznie mielismy latwiej
no i rozowe byly normalne wtedy
Ja tak zrobiłam już 3 razy i polecam to rozwiązanie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: Widać, że nastoletni młodziak jeszcze jesteś i w sumie to nie wiesz, jak to kiedyś było. Ja jeszcze pamiętam czasy, przed wejściem Polski do UE, czasy ogromnego bezrobocia, głodowe pensje, efekty transformacji ustrojowej, kiedy nie dało się ot tak wyjechać z kraju, kiedy mogłeś zebrać w------l na ulicy i skrojony z butów za 2-3 stówy, a po fancy ciuszki
──────
Chyba się zgodzę z resztą że gorzej mieli 40 latkowie którzy w latach 90' stracili pracę w państwowych zakładach i tam były dramaty. Za starzy żeby się przebranżowić, a