Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja p------ę, muszę się wyżalić, bo moje życie to mem xD. Rzuciłem swoją ex bo była lelum polelum bez ambicji, które wysysało z człowieka energię życiową i w sumie to stwierdziłem, że w sumie to mogę być zawsze samemu, bo tak mi dobrze. Poza tym nie jest łatwo mi znajdywać ludzi, z którymi mam dobry vibe, więc znajomych to też nie mam tony, ale na samotność nie muszę narzekać. No i co? Oczywiście pojawił się ideał pod kątem zainteresowań, charakteru, wyglądu, inteligentna i po dobrych studiach i co? Jak nie była nigdy w związku to akurat 3 czy tam 4 miesiące temu zaczęła się z kimś spotykać i jak z boku to nie wygląda na jakieś wielkie uczucie gdzie cały czas opowiada o chłopie to jednak w miarę się tam widują #boldupy #zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @TonyMalin: nie mam takiego zamiaru, chociaż panna się zgodziła na wspólny wyjazd XD (proponując to nie miałem pojęcia, że się z kimś spotyka), więc wszystko jest klepnięte XD. Ja będąc na miejscu tego chłopa bym ją kopnął w tyłek od razu, ale ja to ja. Tak czy owak nic samemu więcej nie będę inicjował, poczekam na rozwój wydarzeń ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz