Wpis z mikrobloga

@kabotyno: Gdyby to miało znaczenie, to byś się z takim umówiła, mimo lekkich niedostatków urody, natomiast Ty prędzej umówisz się z przystojnym patusem. I tak się żyje pomału na tej wsi. Więc nie p-----l mi, że charakter się liczy, bo spokojnie można w---------ć go do kosza. Tylko wzrost i morda (pożądanie) oraz pieniądze i status (pożądanie do pieniąszków) się liczą,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): > posiadanie dziewczyny (nawet przeciętnej) daje social proof i w oczach innych twoja wartość rośnie

czy ja wiem :D znam osobę która jest w związku i znam osobę która jest wolna :D obaj mnie nie obchodzą tak samo :D

Ludzie bardziej docenią przeciętnego gościa z laską, którzy sobie chillują na ławce, niż ładniejszego gościa ale który siedzi sam i skanuje otoczenie albo bawi się telefonem.
  • Odpowiedz
@Pastaadastra: brawo rozszyfrowałes kobiety ;-) fajny charakter bez frustracji i nienawiści i do tego normalny wygląd z jakimiś niedostatkami urody bo każdy ma jakieś wady to opis 80% normikow którzy żyją w szczęśliwych związkach. Patusow by nie starczyło dla wszystkich lasek...
  • Odpowiedz