✨ Obserwuj #mirkoanonim
Chyba czytam za dużo wykopu, ale czy 28-30 latka jest naprawdę takim odpadem na rynku matrymonialnym? Rozstaje się z niebieskim z którym byłam 10 lat. Okazało się że mnie oszukiwał co do planow rodziny i nie potrafię mu już zaufać. Nie mamy dzieci ani ślubu. Czy ktoś z Was poznał swoją miłość po 30? Nie chce od razu wchodzić w nowy związek i traktować kogoś jak plasterka, ale mam w sobie dużo miłości i nie wyobrażam sobie życia w samotności :(
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Chyba czytam za dużo wykopu, ale czy 28-30 latka jest naprawdę takim odpadem na rynku matrymonialnym? Rozstaje się z niebieskim z którym byłam 10 lat. Okazało się że mnie oszukiwał co do planow rodziny i nie potrafię mu już zaufać. Nie mamy dzieci ani ślubu. Czy ktoś z Was poznał swoją miłość po 30? Nie chce od razu wchodzić w nowy związek i traktować kogoś jak plasterka, ale mam w sobie dużo miłości i nie wyobrażam sobie życia w samotności :(
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

@MalpkaJeanPaul: takie coś można poradzić chyba tylko kobiecie - do ŻADNEGO faceta miłość sama nie przyjdzie, życie to nie jest film romantyczny że pewnego dnia wyjdziesz na klatkę i akurat będzie wchodzić nowa sąsiadka której wypadną z siatki pomidory, pomożesz jej i tak zacznie się wasza wspólna przygoda xd
laska to faktycznie jedyne co musi to być w odpowiednim miejscu
@Femme-nie-Fatale: tak tak oczywiście tylko WY-KO-PKI to jest jakaś aberracja rzeczywistości a w realu nikt tak nie myśli - dokładnie tak samo jak na #tinder to
Komentarz usunięty przez moderatora
tak.
Wśród moich znajomych każdy wolałby łaskę tuż po studiach niż "starą babę" w okolicach trzydziestki.
Im ludzie są starsi tym trudniej poznać nowych ludzi i mniej jest okazji do poszerzania kręgu znajomych. Kobiety mają łatwiej, ale brak idealnych kandydatów bardzo frustruje.
@mirko_anonim: nie, nikt nigdy po 30 juz nikogo nie poznał, jak się kończy 30 i nie ma w danym momencie partnerki to przyjeżdża smieciarka (-‸ლ) z takim myśleniem to się nie dziwie ze chłop miał wątpliwości co do przyszłości...
jeśli byłaś
@mirko_anonim: oczywiście, co Ty sobie srasz do lba XDD co innego gdybyś miała 70 lat
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: xddd było wybierać mądrze - poruchał i zostawił skąd ja to znam
@MalpkaJeanPaul: sama go wybrała