Aktywne Wpisy
kutasoglu +16
Tak szczerze, to mnie zajebiście wymęczyła ta faza grupowa. Mało ciekawych meczy, gówniane pory, większość meczów o pietruszkę, bo jeszcze 8 drużyn z trzeciego miejsca wchodzi. Ostatnia kolejka zamiast być na żyletki, to niektórzy maja wyjebongo jak Norwedzy. Nie ma nawet walki o miejsce pierwsze w grupie, bo niekoniecznie drabinka ratuje.
Nie wiem. Może tylko ja tak mam, ale dla mnie fazy grupowe to było zawsze takie święto mistrzostw. Dwa zespoły odpadają, dwa
Nie wiem. Może tylko ja tak mam, ale dla mnie fazy grupowe to było zawsze takie święto mistrzostw. Dwa zespoły odpadają, dwa

ukojenie +29
Tysiąc euro miesięcznie obróciło sukces polskiej gospodarki w pył.
#antykapitalizm #kapitalizm #gospodarka #polska #finanse #bekazlibka #januszebiznesu
#antykapitalizm #kapitalizm #gospodarka #polska #finanse #bekazlibka #januszebiznesu
źródło: 1
Pobierz

Postawilem wszystkie swoje oszczednosci na SHORT btc.. wszyscy sie smieja z #zaorski a prawda jest taka ze na rynku wygrywa mniejszość. Jeśli wszyscy mówia ze będzie LONG to logicznym jest ze poleci w dół. Moja likwidacja to 72k. Wiec zobaczymy kto ma racje.
#kryptowaluty
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: chcesz powiedzieć że jeśli popyt jest większy niż podaż to cena spada? Interesujące, mów dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A mój syn właśnie zostałem wegańskim prawnikiem.
─────────────────────
@jadealboniejade @why1sthat @Atari_65XE @Jestem_robotem123 @kapitan_spaulding @elementarz1
─────────────────────