Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: bardzo mi przykro jeśli chodzi o niepełnosprawnych (mężczyzn oczywiście). Dobrze ze medycyna idzie do przodu to w przyszłości chociaż jest szansa na lepsze funkcjonowanie, ale i tak finanse pewnie będą ograniczać.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: niestety to co piszesz to prawda. Jesteś szczery, to też szczerze to piszę. Na forum dla singli na portalu Zapisani sobie, niepełnosprawna dziewczyna pisała podobnie jak Ty. Ludzie zaczęli jej pisać, że to nie tak, że świat taki nie jest, że liczy się wnętrze i że na pewno kogoś znajdzie. Prawda jest taka, że nie jest to niemożliwe, ale jest na pewno trudniejsze, niż w przypadku osób zdrowych.

Nie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: miałem kiedyś kolezanke ktora od urodzenia jezdzi na wózku (brak nóg i jednej dłoni, tak się urodziła), z gadki i twarzy bardzo w porządku, co prawda nasz kontakt się urwał, ale była to fajna znajomość, niemniej jednak co sie nasłuchałem o jej problemach z randkowaniem to głowa mała.. w wielkim skrócie faceci chcieli ją wykorzystywać bo nie wiedzieli jak to jest sprobowac z niepelnosprawna, a potem kop w dupe,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Niepełnosprawność jest w dużej części oswojona, tj. znajdziesz współczucie i zrozumienie swojej trudnej sytuacji.

Incele mają gorzej, bo jak sam piszesz, teoretycznie mają oni możliwość poprawy swojego wyglądu, i normiki nie mają dla nich litości, a jeszcze znajdzie się taki, który będzie dobijał leżącego, bo gdzieś na świecie chłop na wózku znalazł dziewczynę.
  • Odpowiedz