@mirko_anonim: Mireczku, ale Ty chcesz ze sobą skończyć wyłącznie z powodu fobii społecznej? Może spróbuj leków, psychiatry, psychologa. A najlepiej zacznij od rozmowy z rodziną i bliskimi. Sam mówisz, ze jedynie siostra cośtam wie o twoich problemach, ale i tak mało. No to najwyższy czas pogadac szczerze z ludźmi o tym co cię trapi. Nie rób magika. Zresztą, pisz tez do mnie jak chcesz.
@mirko_anonim: z polskimi zakutymi łbami nie ma co dyskutować na tematy śmierci i tyle. To zbyt ograniczone umysły. Daj sobie spokój. Ludziom wydaje się, że mają prawo decydować o czyimś życiu, jednocześnie nie biorąc za nie odpowiedzialności. Rozmawiałem nawet z typem który jest za aborcją ale przeciwko eutanazji Xdd Takie to właśnie wolnościowe podejście, nawet wśród młodych.
@mirko_anonim: Ciezko wyleczyć fobie bo to siedzi w podświadomości i logika tu nie pomoże.Pozostaje zaakceptować swoje życie i tyle przecież zawsze może mieć ktoś gorzej czyż nie tak?Wiem że fajnie było by czuć się swobodnie wśród ludzi ale no nie jesteś sam.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer