Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: ElonMuskMaxxing? Masz na myśli zdobycie starego z kopalnią klejnotów w Afryce, który da ci hajs?

A tak poza tym, to załamiesz się i rozsypiesz jak domek z kart ciężko pracując, a nie widząc efektów. Rezygnacja z używek tylko sprawi, że się wyhuśtasz szybciej.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ale cope xD Niezłym trzeba być naiwniakiem żeby uwierzyć że ciężką pracą do czegoś dojdziesz. Owszem, jak masz dobry zawód i dużo pracujesz to zarobisz te 8-10k czy więcej [choć tyle to już bardzo duże osiągnięcie, jak w kołchozie zarabiam ledwo pół z tej sumy a harówka taka że nie mam czasami na nic siły po pracy], ale w Polsce zarabiając 10k to dopiero masz możliwość mieszkania samemu żyjąc
  • Odpowiedz
Czyli taki speedrun życia - dorabiasz się majątku w wieku 29 lat a rok później umierasz.

@SmutnyKot: To najśmieszniejsze co dzisiaj przeczytałem.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja praktykowałem i dalej praktykuję, ale chyba p-----------m coś z tym 80/20, bo myślałem, że 80% czasu na odpoczynek a 20% z-----------a ( )
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim przecież Musk miał operację plastyczną nosa, przeszczep włosów i schudł kilkadziesiąt kg na Ozempicu. Całkiem sporo jak na niezwracanie uwagi na wygląd.
  • Odpowiedz