Wpis z mikrobloga

via Wykop
  • 1
@powsinogaszszlaja: młotkowany czy mielony pieprz? Kurcze, gdzie ja ten kurdybanek dostanę, bo szafran znajdę. A wolałabym dzisiaj już wrzucać w sól i przyprawy, żeby mięso w lodówce nie leżało
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 3
@powsinogaszszlaja: coś nakręcę, spokojnie.
W sumie byłam ciekawa jak inni przyprawiają
A zamiast tego mam aluzje do seksu i jedną sugestię grzebania w układzie oddechowym... Wykop w formie
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@grzypAtomowy: po amputacji palca, ale nie wiem co to ma do rzeczy. Po prostu fajnie czasami się zainspirować tym co robią inni. Jak Ci nie pasuje to wrzuć mnie na czarną, zamiast się odpalać jak debil
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@_aqq: takie było wyjściowe założenie, jak nie znajdę niczego innego. Myślałam też o czubrycy zielonej, ale mam mieszankę z solą, więc nie, bo za słone wyjdzie
  • Odpowiedz