Wpis z mikrobloga

• 9
@mirko_anonim pasja. Coś co lubisz robić, a nie wymaga wysiłku aby zacząć to robić. U mnie to praca w ogrodzie, wprawy rowerowe, majsterkowanie i inne takie. Coś na pewno jest też u ciebie. Nie należy też analizować czy to ma sens, przynosi jakąś korzyść. Ma być przyjemne i lekkie. Od pasji zaczyna się życie. Poznajemy podobnych sobie ludzi, choć nawet ich nie szukamy.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Idź na terapię ¯\(ツ)/¯
Albo kup buty do biegania za 700 zł i bądź w ciągłym ruchu, w ten sposób pozbędziesz się zastoju, wszyscy instagramowcy tak robią i cieszą się, oni przecież nie kłamią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Myślę, że po prostu przedwcześnie zdziadziałeś i zbyt wcześnie przyjąłeś nihilistyczną postawę dalszej egzystencji.
I moim zdaniem jeśli już przyjmiesz postawę życiową: "Nie podobam się p0lkom to over dla mnie" <- to już Twój stan depresyjny bedzie sie pogarszał.

I też sporo wykopków nie rozumie, że związek nie wygląda jak na bajkach disneya, czy jak u 16 latków w liceum.... Wręcz przeciwnie. Zaproś kiedyś na męską popijawę kolegów w
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Mam taka teorię że kiedy jesteśmy młodzi to potrafimy się cieszyć przysłowiowym byle czym ale nie potrafimy docenić(a więc i cieszyć się z) czegoś głębszego bo jest dla nas za trudne. Kiedy jesteśmy starsi to nie cieszy nas już wszystko wokół ale za to mamy więcej mądrości, wrażliwości i doświadczenia żeby sięgać po te trudniejsze rzeczy. Oczywiście wymaga to wysiłku ale polecam obejrzeć jakiś film który próbowałeś ogarną c
  • Odpowiedz
Czemu nie tenis, koszykówka czy piłka nożna gdzie prócz sportu masz innych ludzi?

@Pickupyouart: Bo to wszystko trzeba najpierw umieć robić, a nawet piłke nie każdy facet umie dobrze kopnąć. A w bieganie, siłownie wchodzisz z marszu.
  • Odpowiedz