Aktywne Wpisy

Krupier +83
Chłop se nockę na rodos spędza, dajcie spokój.
Ciemno, cisza, muzyczka z Life is Strange, no jest klimat.
Kurczę, może i taka zwykła rzecz, ale jakoś jaram się. Czuję się znów jak za dzieciaka gdy spało się gdzieś w domkach w ośrodkach wczasowych pracodawcy rodziców albo po prostu pod namiotem. (ʘ
Ciemno, cisza, muzyczka z Life is Strange, no jest klimat.
Kurczę, może i taka zwykła rzecz, ale jakoś jaram się. Czuję się znów jak za dzieciaka gdy spało się gdzieś w domkach w ośrodkach wczasowych pracodawcy rodziców albo po prostu pod namiotem. (ʘ
źródło: 1000007207
Pobierz
Leżę se pod dżewem i nie chce się iść, jest 14 a ja ledwo co 11km zrobiłem, nie widziałem dziś na oczy żadnego ludzia … niby gorunc ale zimno od wiatru się zrobiło . I jak żyć?
#zlomkiemprzezswiat
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_88B23C22-5526-4BB5-AEBA-46D25B600322-24659-0000021E059EA9ED
Pobierz

Jedynie co tu można rzec, że być beciakiem to trzeba umieć i wszystko zależy od ludzi. Desperacja jest najgorsza.
Serio tak uważasz? Skąd to bierzesz? Związki to problemy, laski to zawsze jakiś element drama queen, jakieś spiny, manipulacje, transakcja handlowa. Ja się nauczyłem na to lać totalnie. Wiem że żadna kobieta mi nie da szczęścia i ja się sam muszę dobrze bawić ze sobą. Dla mnie ważniejsze jest zagranie na gitarze, pojeżdżenie na desce i ogólnie mój uśmiech na twarzy niż posiadanie jakiejś dziewczyny,
Ja już nie chce.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero