Aktywne Wpisy

diamondhands +18
#iran czy tylko ja mam wrażenie że istnieje jakas blokada informacyjna z tej wojny? trudno o jakieś sprawdzone informacje, wszędzie zalew ai slop, nie wiadomo do końca jak to wszystko jest skoordynowane

Stichija +4
Się nadajecie do tarcia chrzanu

Drogie mireczki. Czy możecie mi proszę polecić jakąś fajną miejscówkę w Europie, która będzie baza wypadową do połażenia w górach?
Szczegóły:
- najlepiej czerwiec, bo zwyczajnie muszę(brak urlopu przez 3 lata +wypalenie). Wiem, trochę późno się obudziłem ale mój mózg tego bardzo potrzebuje
- wyjazd planuje na około 7dni, ale może być i 12
- jadę samemu
-fajnie by było, gdyby nie było dzikich tłumów jak u nas w Tatrach
- jako, że to moja pierwsza taka podróż w życiu, to wolałbym mieć jedną bazę noclegową i z niej się poruszać lokalnymi busami(czyt. miejscówka z dobrymi dojazdami, by taki dzban jak ja to ogarnął)
Myślałem o Gruzji oraz o Dolomitach. Choć te drugie to chyba są oblegane, plus z tego co czytam to różnie bywa z lokalnym transportem, a od tego będę uzależniony.
#gory #trekking
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Trochę przeraża mnie możliwa wizja spotkania niedźwiedzia, bo to moja największa schiza jeśli chodzi o chodzenie po górach, ale kupię sobie gaz i może nic mnie żywcem nie zeżre ;)
───────────────────