Aktywne Wpisy

ibleedforyou +1153
Twoja stara mieszka w bloku rysunkowym

Małe przypomnienie:
Jeśli umrzesz dziś, w ciągu kilku dni ktoś inny zajmie twoje miejsce. Weź urlop. Korzystaj z L4, gdy tego potrzebujesz.
Wyłącz powiadomienia po pracy.
Postaw siebie na pierwszym miejscu.
Jeśli umrzesz dziś, w ciągu kilku dni ktoś inny zajmie twoje miejsce. Weź urlop. Korzystaj z L4, gdy tego potrzebujesz.
Wyłącz powiadomienia po pracy.
Postaw siebie na pierwszym miejscu.

Komentarz usunięty przez autora
ale staram się, zmusza, z łzami w oczach czasem, z przegryzionymi ustami do krwi biegam i biegam, mam dość
I na terapii i na wykopie wiele razy słyszałem, że jak ktoś rzucił picie to jego życie zmieniło się o 180 stopni, jest dużo lepiej, ludzie żałują picia i swoich decyzji po alko.
Tymczasem ja zupełnie nie czuje się lepiej. Jest tak samo tylko nie jestem pijany. Dalej nie mam ochoty na nic. Dalej mi
Prawię 2 lata nie pije. A jak piłem to też była klapa. A lat mam blisko 4 dych na karku. Kobiety nie znajdę, w tym wieku to tylko z dzieckiem, do tego po tylu latach picia widać po mnie, że piłem, mam mordę 50latka, siwe i przełysiałe włosy, jakieś blizny po krostach, czerwone plamy, no ogólnie morda jak ziemniak mimo,
@mirko_anonim: predko nie znajdziesz, ale po co sobie to wmawiasz? Pukalem przez ostatnie kilka lat ladnych nascie 35-42 bez dzieci... I bez chęci na dzieci
@mirko_anonim: poczekaj czyli cpiesz teraz benzo? Od kiedy? W ciągu?
Uprawiam sport. Schudłem prawie 25kg, zaczynam masować niedługo. Figurę może i da się zrobić, zaczynam i tak od kompletnego zera. Ale z ryjem to już nic (tak, trochę się
@mirko_anonim: just kolejne przekonanie. Powtarzasz sobie te wszystkie rzeczy jak pacierz przed snem?
Tyle lat piles to daj sobie chociaż 10% tego czasu na powrót