@mirko_anonim moja wychowawczyni z liceum mówiła że z jej wieloletniego doświadczenia wynika, że ci z pierwszych ławek zostają nikim a ci z ostatnich zbijają fortuny. Siedziałam w przedostatniej i wciąż czekam XD
@amozetoostatniraz: ja jak tak sobie patrzę po moich znajomych to najlepiej w życiu wyszli ci co ich starzy już mieli dobrze działające firmy i to bez względu na to w której ławce siedzieli ( ͡º͜ʖ͡º) Pozostała reszta to jednak uśredniając lepsze prace mają ci co się dobrze uczyli i pokończyli studia.
@mirko_anonim ale jakiego odzewu oczekiwałeś? "Sorry, że Ci się życie nie ułożyło Anon"? To była jakaś nauczycielka z którą miałeś bliższy kontakt? Może uznała, że napisałeś pijany, albo wcale nie pamięta że Cię uczyła ¯_(ツ)_/¯
Anonim (nie OP): Jeden z powodów dla których nigdy bym nie chciał zostać nauczycielem.
W korpo czy na Discordsie albo innym IRCu jak idę kogoś trenować to ten ktoś wie, że jestem tu żeby przekazać wiedzę z tematu i mam wywalone na jego życie osobiste, a on na moje.
W szkole jeszcze niedojrzałe emocjonalnie dzieci myślą, że innych obchodzą i potem im takie wrażenie w głowie zostaje nawet jak dorosną.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@Winter_Scorpion: No to powinna ponieść konsekwencje. Wychowanie ma podobno taką moc...
W korpo czy na Discordsie albo innym IRCu jak idę kogoś trenować to ten ktoś wie, że jestem tu żeby przekazać wiedzę z tematu i mam wywalone na jego życie osobiste, a on na moje.
W szkole jeszcze niedojrzałe emocjonalnie dzieci myślą, że innych obchodzą i potem im takie wrażenie w głowie zostaje nawet jak dorosną.