Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +569
źródło: 1000014927
Pobierz
KrolWlosowzNosa +76
Piękna to była ceremonia przekazania, wielka radość i cudny weekend za kółkiem wspaniałego wozu.
Jak nie jestem samochodowy, to ten wóz chodził za mną od czasu premiery. Jak już przyszło do potrzeby zakupu, to inne auta oglądałem trochę proforma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mazda #motoryzacja
Jak nie jestem samochodowy, to ten wóz chodził za mną od czasu premiery. Jak już przyszło do potrzeby zakupu, to inne auta oglądałem trochę proforma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mazda #motoryzacja
źródło: 1000036947
Pobierz

historia z #pracbaza - pewna panna zaczela do mnie dość mocno podbijać w robocie, ale to już szło na grubo - zaczęła niewinnie ale wyszło co i jak i mimo iż z pozoru to szaramyszka (ładna, szczupła 30) to pokazała różki:) wszystko byłoby spoko (ja singiel) gdyby nie drobny detal w postaci posiadania przez nią męża i dzieci. jak tylko zorientowałem się w jakim kierunku to zmierza to wylałem jej przysłowiowy kubeł zimnej wody na łeb, żeby sie ogarneła, w domu maz dzieci czekaja a jej sie na amory zbiera. była nieugięta, słowem - miała ich w dupie. pewnie wiekszosc facetów by bzikała i nie patrzyła na konsekwencje ale ja tak nie mogę, mam inne wartości. na ile mogłem wytłumaczyłem jej ze z tego nic nie bedzie, ze nie interesuje mnie itd. probowała jeszcze ok miesiac, wysyłała zdjecia i inne p------y. widocznie ta moja niedostepnosc jeszcze bardziej ja nakrecala. potem odpusciła. i teraz zagwozdka jakbyscie sie zachowali - czy powiedzieli byście jej mężowi? do niczego nie doszło ale tylko i wylacznie dzieki moich odmowach. sam fakt co i jak mowila/pisala, jak opisywala tego męża az sie niedobrze robi jak mu jechala (że ma małego, jest niski itd). co smieszniejsze - mają multum wspolnych zdjęć gdzie pozują na kochającą się rodzinę, wspolne z dzieciakami, z jakiś wakacji itd - jak to bywa okazały się fasadą, nic nie znaczącą pozą. szkoda mi tego faceta że pewnie nawet nie wie jak jego zonka sie zachowuje, z drugiej strony znając zycie baba by tak zakręciła ze jeszcze by wyszło ze to ja ją nagabywałem. #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ogólnie, to w takiej sytuacji pierwsze co bym zrobił to myślał o jakimś RWD
Mimo wszystko lepiej pilnować własnego interesu niż naprawiać świat.
Ja bym takiego k------a nie odpuściła
@mirko_anonim: raczej smutne, że taki jest los większości beciaków w związkach.
trzymał dystans i dał anonimowy donos jej mężowi. co z tym donosem zrobi to jego sprawa, ale przynajmniej sumienie będziesz miał czyste.
─────────────
Niestety mówiąc o tym jej rodzinie skończy się to dla Ciebie negatywnymi konsekwencjami.
Miałem podobną sytuację tylko w momencie kiedy powiedziałem że ma dać sobie spokój bo jestem żonaty i nie interesują mnie przygody w pracy momentalnie zmieniła swoje nastawienie o 180 stopni. Robiła na złość, nastawiała wszystkich dookoła przeciwko mnie i w ogóle zaczęła zgrywać ulubienicę totalnie każdego jednego członka zespołu. Poza mną. Wykrzywiała pysk na mój widok.
Nic mu nie mów, wybadaj temat najpierw. Są tacy co ci podziękują a są tacy co wybaczą szonowi