Aktywne Wpisy
CopyM +481
Chodzą słuchy, że ten chłopak na którego sikano, to właśnie kuzyn Borysa - gdzie ten wyćpany szczurek mówił, że oni tam se siedzieli i wyzywali mu kuzyna.
No no, jak się okaże, że oni pół nocy darli ryj, że znowu złapią mu kuzyna i zrobią mu powtórkę lub gorzej i on wyszedł tam z tego powodu do nich, to powinien dostać dodatkowy medal. Pierwszy byłby za to co zrobił, drugi dlaczego.
#
No no, jak się okaże, że oni pół nocy darli ryj, że znowu złapią mu kuzyna i zrobią mu powtórkę lub gorzej i on wyszedł tam z tego powodu do nich, to powinien dostać dodatkowy medal. Pierwszy byłby za to co zrobił, drugi dlaczego.
#

Rad-X +68

Polecam tindera gold, widac tam jakie dziewczyny was matchuja, niezlr zderzenie z rzeczywistoscia dla mnie... Az przykro czlowiekowi. A nie jestem jakis brzydki, mialem ponad 20 dziewczyn i mowily ze jestem przystojny. Mi sie wydaje ze jestem po prostu stedni, a matche mam od samych tankowcow...
#tinder
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: i nie masz dysonansu poznawczego?
Skoro w realu szlo dobrze, a na tinderze nie, to przypadkiem nie jest wina tindera? XD
Niestety tak to wygląda. To nie jest kwestia ciebie. Żeby zrozumieć ocb załóż sobie konto laski, daj byle jakie foty jakiejś która nie waży 100 kg i nie ma deformacji twarzy i zobacz dlaczego zwykły facet nie ma tam szans na nic. To nawet nie jest wina tych dziewczyn. Normalny człowiek nie jest w stanie przetowrzyć takiej ilości atencji.
Na tinderze jest 5-8% kobiet aktualnie
@Blaszczykowski_Robert: zacznijmy od tego że jak masz demo czyli nie masz platyny to Twój profil nie jest pokazywany, a twoje wiadomości sa na końcu, więc faktycznie kobieta jeżeli ma powiedzmy 50 piszacych dziennie i ochotę odpisać 10 osobom po prostu nigdy do Ciebie nie dotrze
Jak nie jesteś w absolutnym top jeśli chodzi o wyglad to po prostu giniesz w tlumie ...
Wiem bo miałem ¯\(ツ)/¯
@default1: dziś miałem xD (nie mam platyny od dawna)
Nie czaje sensu komentarza? Wysokie elo maja Ci, którzy mają atrakcyjne profile. Taki jest sens rankingu przecież. Jak masz wysokie elo to jesteś często pokazywany, bo kobiety oczekuja tego żeby znaleźć atrakcyjny match - gdyby nie miały na to szansy to by wcale nie zakładały
@programista15cm: nie gram