Aktywne Wpisy

beata-libra +22
#raportzpanstwasrodka Czy możecie mi odpowiedzieć co oni wszyscy mają z tym pociągiem do ogórków kiszonych? Ile razy w tygodniu jecie ogóry ??? Szczególnie latem (czy w ciepłych krajach gdzie witaminy C jest ogrom !
Jeszcze świeży ogór ok ale kiszonki ? Nawet bydło karmi się nimi głównie w porze zimowej , a ci żrą je do wszystkiego . Co jest ???
Jeszcze świeży ogór ok ale kiszonki ? Nawet bydło karmi się nimi głównie w porze zimowej , a ci żrą je do wszystkiego . Co jest ???

lubie-sernik +9

Nie da się walczyć z cyfrowym monopolistycznym kapitalizmem. Ale próbować trzeba.
Od kilku tygodni mój YT revance przestał działać. Piraciłem go bo chciałbym płacić ale nie mogłem za Chiny zmienić waluty na zł więc sobie darowałem. Ilość czasu jaką mi pożerał była pewnie zatrważająca. Netflix mam od brata który ma z tv, nie dokładam się ale też dużo nie oglądam. Przerobiłem chyba wszystkie platformy oprócz Apple, nic mnie nie wciągnęło jakoś bardzo ale na każdej znajdowałem coś dla siebie (Amazon wielki minus, płatna beznadzieja). Teraz mam plan nieco się od tego odłączyć. Wykop też
I tobie domino radzę zrobić to samo.
#wychodzimyzprzegrywu
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim