Aktywne Wpisy

Rosyjscy agenci ZUSu nie p------ą się w tańcu.
88l to już granica, ile można emkę ciągnąć od państwa.
Babiczka chyba nie przeżyła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#trzecieoko #wypadek
88l to już granica, ile można emkę ciągnąć od państwa.
Babiczka chyba nie przeżyła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#trzecieoko #wypadek

Zawod_Inwestor +63
#gielda Tak sobie czytam różne badania z przeszłości i teraźniejszości dotyczące czynników, dzięki którym teoretycznie można próbować w długim terminie pobić S&P500 czy nawet Nasdaq100 i metaanaliza tych badań doprowadziła mnie do przełomowego odkrycia: kup se etfa to znormalniejesz. Niestety dzisiaj już absolutnie nie jest prawdą twierdzenie, że "ETFy są dla przeciętniaków", bo mamy dostępne tanie fundusze skoncentrowane na najbardziej quality sektorach jak np. nasdaq100.
Wrzucam screen z zachowania tej mojej
Wrzucam screen z zachowania tej mojej
źródło: obraz
Pobierz

Was tez irytuja malo decyzyjne laski? Pytasz sie takiej co taka preferuje, np gdzie sie spotkac bo Wam obojetne to ta ze nie wie. No to proponujecie jej a ta juz widac zniesmaczona bo jednak ta propozycja jej nie pasuje XD Takie baby bojace sie wlasnego zdania, czekajace az facet wszystko ogarnie, ulegle sa dla mnie totalnie aseksualne. Znacznie lepiej dogaduje sie ze stanowczymi, wychodzacymi z inicjatywą. #zwiazki #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim:
Ale właśnie wy takich chcecie, czemu nie możesz uszanować, że się trafiły dostosowane pod męskie gusta, byle nie narażać faceta na dyskomfort w postaci walki o kompromis? Ciesz się że takie są, raj dla facetów którzy chcą dominować i rządzić a trafiają na wredną żyletę. W trakcie wychowania kobiet by nadawały się
Ona zdecydowała nie iść tam gdzie proponowałeś. A zapewne zdecydowała ze nie chce iść z Tobą gdziekolwiek
@mirko_anonim: Ona po prostu nie chce się spotkać albo chce żebyś ją zaskoczył. No i to jest takie pudełko niespodzianka dla niej, a dla Ciebie test. Owszem, jest to oczekiwania do czytania w myślach jeśli nic
@AlienFromWenus: gdzie ty szukasz takich facetów? I jeszcze napisane z taką pewnością, jakby wszyscy mężczyźni byli klonami XD