Aktywne Wpisy

saviour +23
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jakie macie najwcześniejsze wspomnienie, które jesteście w stanie przywołać?
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.

Wszystkich, którzy mają 35+ lat boomerów i są bez mieszkań, należy prześwietlić przez służby. Z jakiegoś powodu nie kupowali mieszkań jak były tanie, dodatkowo część takich osób wprowadza zamęt wśród młodych, którzy chcą się ustatkować. Pamiętamy memy tuż po rozpoczęciu wojny i śmiechy z nieruchomości od tych samych osób. Tak samo prześwietlić wszelkie multikonta, które naganiają na krach gospodarczy w naszym pięknym kraju.
#abw #afera #nieruchomosci #sprawadlareportera
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: krach będzie na rynku światowym i to jeszcze nie jeden
Koniec z feudalnym socializmem i dopłatami do prymitywnych branż.
W biedrze dobra promka na mleko 28 w cenie 27. Kto nie kupi - prześwietlić. Co oni knują?
Dlaczego ludzie nie kupili zapasu paliwa jak było tanie? Teraz tylko popyt tworzą, co winduje ceny. Prześwietlić!
Komentarz usunięty przez moderatora
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord