@mirko_anonim: prawda, również w społeczeństwie się też przyjęło że jak facet ma 30 lat j jest sam to pierdoła i nieudacznik, kobieta z kolei jest wyzwolona singielka która jest niezależna i potrafi sama o sobie zadecydować.
@mirko_anonim: no nwm, ja mam 30 lat prawie, nigdy nie byłem w żadnym związku i normalnie mnie na inprezki zapraszają ludzie, nie odczułem nigdy żeby ktoś mnie źle traktował z tego powodu
Anonim (nie OP): Coś w tym jest. Kobieta to największy status boost dla mężczyzny. A jeśli jeszcze jest młoda, o aparycji modelki, to trochę tak, jakbyś miał Lamborghini.
Anonim (nie OP): > Anonim (nie OP): Coś w tym jest. Kobieta to największy status boost dla mężczyzny. A jeśli jeszcze jest młoda, o aparycji modelki, to trochę tak, jakbyś miał Lamborghini.
Chciałbyś takie lamborghini? wiesz jak upierdliwe jest użytkowanie i serwisowanie takiego typu samochodu?
Anonim (nie OP): Uwierz mi, że są faceci, którzy wolą być sami, niż mieć średnią z wyglądu dziewczynę. Po prostu taka nie daje im szczęścia. Wiem to, ponieważ jestem kobietą i spotykałam się chłopakiem, który identyfikuje się jako "przegryw", a mnie np. nie chciał, bo przeciętna dziewczyna nie jest dla chłopa żadną walidacją.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Chciałbyś takie lamborghini? wiesz jak upierdliwe jest użytkowanie i serwisowanie takiego typu samochodu?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
──────────────────