@mirko_anonim koleś nie dostrzega, że życie z wiekiem się zmienia a z drugiej strony jestem starszy i nie mam problemów z robieniem rzeczy które chciałbyś robić po za tymi laskami bo nie potrzebuje. Nie chcesz stabilizacji to nikt cię nie zmusza, mamy takie czasy że można robić co się chce.
Nadal chciałbym raz na jakiś czas usiaść sobie gdzieś z piwkiem z jakimś znajomym w jakimś pustkowiu na wsi, jeździć rowerem bez celu, połazić wieczorami
@mirko_anonim: xdddd ale kto ci to broni robić? Ja mam różwoą i normalnie to robie ze znajomymi
@technojezus nie mów tego głośno, bo zaraz zostaniesz zbesztany od chadów i normików ( ͡º͜ʖ͡º) @mirko_anonim idź na jakieś wymagające studia, to nie będziesz mieć głowy zawróconej tego typu myślami, bo 90% istoty szarej będzie wysycone wykładami i ćwiczeniami. Możesz spróbować zaeksperymentować z lekami przeciwdepresyjnymi, może trochę stłumisz swoją biologię. Na chwilę obecną nie widzę innego wyjścia. Pociąg odjechał.
Anonim (nie OP): O rany.. jakbym totalnie czytał swoje przemyślenia. Zbliżam się powoli do 30lvl . Od kilku lat nie mogę pogodzić się z upływającym czasem, często wracam myślami do wspomnień, kiedy życie było prostsze. Nie ma dnia, kiedy nie myślę o tym, jak wyglądał mój przeciętny dzień kilka lat temu - w 2014, 2012 czy w 2016. Dobija mnie to, kiedy dochodzę do wniosku, że życie wtedy było zupełnie bezproblemowe.
naszły mnie takie rozkminy "przecież wczoraj jeszcze studiowałem, a dzisiaj odliczam do 40'stki"
tak to wszystko leci, że wydaje się jedynie
@mirko_anonim: xdddd ale kto ci to broni robić? Ja mam różwoą i normalnie to robie ze znajomymi
@mirko_anonim idź na jakieś wymagające studia, to nie będziesz mieć głowy zawróconej tego typu myślami, bo 90% istoty szarej będzie wysycone wykładami i ćwiczeniami. Możesz spróbować zaeksperymentować z lekami przeciwdepresyjnymi, może trochę stłumisz swoją biologię. Na chwilę obecną nie widzę innego wyjścia. Pociąg odjechał.