Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim koleś nie dostrzega, że życie z wiekiem się zmienia a z drugiej strony jestem starszy i nie mam problemów z robieniem rzeczy które chciałbyś robić po za tymi laskami bo nie potrzebuje. Nie chcesz stabilizacji to nikt cię nie zmusza, mamy takie czasy że można robić co się chce.
  • Odpowiedz
Nadal chciałbym raz na jakiś czas usiaść sobie gdzieś z piwkiem z jakimś znajomym w jakimś pustkowiu na wsi, jeździć rowerem bez celu, połazić wieczorami

@mirko_anonim: xdddd ale kto ci to broni robić? Ja mam różwoą i normalnie to robie ze znajomymi
  • Odpowiedz
@technojezus nie mów tego głośno, bo zaraz zostaniesz zbesztany od chadów i normików ( ͡º ͜ʖ͡º)
@mirko_anonim idź na jakieś wymagające studia, to nie będziesz mieć głowy zawróconej tego typu myślami, bo 90% istoty szarej będzie wysycone wykładami i ćwiczeniami. Możesz spróbować zaeksperymentować z lekami przeciwdepresyjnymi, może trochę stłumisz swoją biologię. Na chwilę obecną nie widzę innego wyjścia. Pociąg odjechał.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): O rany.. jakbym totalnie czytał swoje przemyślenia. Zbliżam się powoli do 30lvl . Od kilku lat nie mogę pogodzić się z upływającym czasem, często wracam myślami do wspomnień, kiedy życie było prostsze. Nie ma dnia, kiedy nie myślę o tym, jak wyglądał mój przeciętny dzień kilka lat temu - w 2014, 2012 czy w 2016. Dobija mnie to, kiedy dochodzę do wniosku, że życie wtedy było zupełnie bezproblemowe.
  • Odpowiedz