@mirko_anonim: ja bralem kiedys kamagre, zaczyna dzialac jak zaczyna sie cos dziac, bez zadnych bodzcow nie staje. 30 min przed. Ogolnie nie polecam bo bralem dla zabawy na sprobowanie, nie moglem pozniej zasnac bo serducho latalo jak szalone, nie doszedlem a malo #!$%@? mi nie urwala juz tak byla #!$%@? ze nie dochodze i nie doszedlem. Slabo wyczuwalne bodzce ale ja tez bylem tego dnia troche nacpany opio. Ciezko powiedziec
@biceps35: Ale sildenafil nie osłabia doznań. No przy drugiej-trzeciej rundzie gdy dzięki niemu dalej stoi to wiadomo trudniej dojść, ale za pierwszym razem nie powinno. @mirko_anonim Możesz spróbować, 25mg sildenafilu nie będzie miało skutków ubocznych. A braveran to ziółka.
@mirko_anonim: znajdź sobie stałą dziewczynę, której będziesz mógł zaufać. I jeśli się stresujesz, to zacznij od niej. To wszystko ma być zabawą, nie myśl o niczym i będzie dobrze.
@lunga to byly czasu kiedy czasami lubilem sobie jakies opioid zapodac. Wiec pewnie to mialo wplyw ze bodzce byly stlumione. Przez prawie dwie godziny walczyla zebym sie sposcil, na koniec juz myslalem ze urwie mi kutasa taka w-------a byla
@mirko_anonim Możesz spróbować, 25mg sildenafilu nie będzie miało skutków ubocznych. A braveran to ziółka.