Aktywne Wpisy
kwiat_pustyni626 +84
źródło: 1000002342
Pobierz
michalgrande +34
#mecz #meczgif #ligamistrzow #atleticomadryt #tottenham
wędka bramkarza w Tottenhamie
https://streamin.link/v/cb10b4ce
wędka bramkarza w Tottenhamie
https://streamin.link/v/cb10b4ce

Jako że coraz częściej pojawia się w debacie publicznej dyskusja o stanie polskiej demografii (i słusznie, bo w roku 2017 niechybnie rozpoczęliśmy marsz w kierunku wariantu południowokoreańskiego) to chciałbym zadać pytanie: na co obecnie komukolwiek jakiś dzieciak? Kiedyś dzieci stanowiły świetną inwestycję na przyszłość i można je było wychowywać po swojemu. Obecnie nie stanowią żadnej inwestycji na przyszłość, a jedynie koszty. I dodatkowo - w dobie ogromnej popularności social mediów / degradacji autorytetu ojca - nie ma możliwości wychowania dzieci po swojemu. Już nie wspominając o tym, że sporemu procentowi mężczyzn raczej niezbyt widzi się wychowywanie dziecka ze współczesną, mizoandryczną feministką(a takich jest większość).
Tak więc dzieci w Polsce w roku 2024 to koszty, wysiłek, rozczarowanie i zero benefitów. Tak ja przynajmniej to widzę.
#polska #neuropa #4konserwy #dzieci #demografia #przemyslenia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ludzie mają dzieci bo chcą
Moja ostatnia dziewczyna powiedziała że na razie musi się bawić (lvl 30) a jak będzie chciała mieć dziecko, to sobie wpadnie z jakimś "odpowiednim" gościem i będzie samotną mamą ( ͡° ʖ̯ ͡°)
"Zwykła" dziewczyna, po studiach na kierowniczym stanowisku,
@Tajlosfit: obrona państwa i z-------l kilka lat dłużej, to kalo?
A jakie ja mam prawa, których nie ma kobieta.
Za każde place 1000 PLN ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Tajlosfit: Doczytaj. Nie została zniesiona.
Baa, nawet nie ma takich planów.
Jak tam, znalazłaś jakieś prawa których kobieta nie ma, a posiada mężczyzna?
@Tajlosfit: Jest to totalna bzdura i kłamstwo. Powiem więcej, na wielu stanowiskach np. w sklepie, kobieta nieuczciwe zarabia podobnie do mężczyzny. A dzwiga - według BHP - mniej. Co generalnie sprawia że nie wykonują równej pracy.
@Tajlosfit: Ciężko nie być wulgarnym, co?
@Tajlosfit: oby
@Tajlosfit: Elektryczny? Tak? Próbowała to gdzieś zgłosić? Czy tylko potrafisz frustrację wylewać na ogół mężczyzn?