Aktywne Wpisy

Trzeci Syn (dwanaście kilo #pdk) tydzień temu zawitał (powodzenia ze zmieszczeniem Rodziny w Yarisie), więc na nową drogę życia nowe wozidło. Idealnie się złożyło, termin odbioru był na czerwiec.
Super samochód. Foczka U DM-i Design.
Nic więcej nie trzeba (do przeciętnej, polskiej jazdy 6, czy 10 tysięcy kilometrów rocznie wokół komina).
Stosunek cena jakość torpeda (pierwsze modele Xiaomi koło roku 2013 vibes). Sąsiad obok też ma od trzech miesięcy i sobie
Super samochód. Foczka U DM-i Design.
Nic więcej nie trzeba (do przeciętnej, polskiej jazdy 6, czy 10 tysięcy kilometrów rocznie wokół komina).
Stosunek cena jakość torpeda (pierwsze modele Xiaomi koło roku 2013 vibes). Sąsiad obok też ma od trzech miesięcy i sobie
źródło: 829
Pobierz
kreeker +16
Poleci ktos jakies ETFy (nigdy ich nie kupwoalem i sie nimi nie interesowalem):
1. Ogolnego pod hosse ai
2. Cos agresywniejszego od all-worlda z wyzsza stopa zwrotu ale bez przesady
#gielda
1. Ogolnego pod hosse ai
2. Cos agresywniejszego od all-worlda z wyzsza stopa zwrotu ale bez przesady
#gielda

Dlaczego mój ojciec mnie tak perfidnie oszukał? Zawsze mu pomoge, jak tylko potrzebuje pomocy, ale zauważyłem już dawno, że mnie wykorzystuje i próbuje wzbudzać u mnie litość na bolącą noge, ma miażdżyce i bajpasy w nodze, ale potrafi wciskać mi kit, że niby go noga boli i chce żebym to ja wszedł na poddasze i mu podał jakiś przedmiot stamtąd, a on odbierze z dołu, nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby był prawdomówny i rzeczywiście go bolało, a nieraz go widziałem jak mnie nawet nie poprosił i sam sobie doskonale poradził, wchodził na te poddasze, a nawet na dach i jakoś wtedy noga go nie bolała i to wiele razy tak
Dziś sie prawie ze mna pokłócił i uciekł, bo nie chciałem sie zgodzić na jego, chciałem odebrac z dołu i on mial wejśc na gore, to focha strzelił i próbowal uciec i powtarzał, że go niby noga boli, w celu sprawdzenia czy to prawda zmienilem zdanie, to od razu wstal i poszedł na dwoch, jak mu w koncu podałem i go później zapytalem co to za różnica byla czy on by wszedl i mi podal, a ja bym to odebrał i odniósł tam gdzie by wskazał to nie odpowiedzial, a na pytanie czy go boli noga to odpowiedzial, ze nie i ze on żartował
Sam dźwiga cięższe rzeczy, włazi na drabine i nic go nie boli, a nawet wtedy nie woła o pomoc. Jest w podeszłym wieku, ale irytuje mnie jego zachowanie, gdyby jeszcze był prawdomówny, a on ewidentnie mnie w uja robi pytanie tylko po co?
#pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91