Aktywne Wpisy

Dziewiąta runda Ekstraligi oraz zaległy mecz rundy ósmej odjechany, czas podsumować wyniki!
Swoją drogą w tym typowaniu sporo osób zmieniło poprawny wynik na błędny, jednak czasami nie opłaca się zmieniać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaległe spotkanie rundy ósmej, czyli pojedynek Sparty Wrocław ze Stalą Gorzów trafiły 2 osoby.
W rundzie dziewiątej spotkania Stali z GKM oraz Apatora z Motorem nikt poprawnie nie wytypował.
Lepiej było w spotkaniach Zielonej Góry z Wrocławiem, 3 poprawne typy, oraz
Swoją drogą w tym typowaniu sporo osób zmieniło poprawny wynik na błędny, jednak czasami nie opłaca się zmieniać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaległe spotkanie rundy ósmej, czyli pojedynek Sparty Wrocław ze Stalą Gorzów trafiły 2 osoby.
W rundzie dziewiątej spotkania Stali z GKM oraz Apatora z Motorem nikt poprawnie nie wytypował.
Lepiej było w spotkaniach Zielonej Góry z Wrocławiem, 3 poprawne typy, oraz
źródło: runda 9
Pobierz
JajkaNieMajaBialek +163
gość z ryja wygląda jakby mógł grać w bajkach pixara typu zły rozpieszczony dzieciak nie szanujący zabawek w Toy Story
#lekarz100k #afera #kanalzero
#lekarz100k #afera #kanalzero
źródło: obraz_2026-06-24_212450119
Pobierz

Kupiłem dom szeregowy, w którym deszczówka odprowadzana jest do sieci kanalizacyjnej. Wodociągi robią losowe kontrole. Poprawnie byłoby się przełączyć do sieci deszczówki, ale nie mam takiej możliwości bez prucia ulicy.
Jak ukryć to przed kontrolą wodociągów za pomocą dymu? Myślałem o zainstalowaniu klapy zwrotnej albo zrobieniu kolanka.
#dom #remont #nieruchomosci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91