Aktywne Wpisy

solejukowski +10
źródło: 1000091882
Pobierz
studencik420 +5
#mirkoanonim #rodzina #romans #szwagierka
Jestem od iluś lat w związku z partnerką i ona ma 3 siostry. Od jakichś 2 lat z każdą kolejną zaczyna wisieć jakieś "napięcie zegzualne" w powietrzu... ale po kolei.
Na początku wiadomo - normalne relacje, jak to z rodziną dziewczyny. Z biegiem czasu najmłodsza zaczęła robić aluzje, oczka jej się świeciły nawet na najbardziej burackie, acz sprośne żarty z mojej strony.
Jestem od iluś lat w związku z partnerką i ona ma 3 siostry. Od jakichś 2 lat z każdą kolejną zaczyna wisieć jakieś "napięcie zegzualne" w powietrzu... ale po kolei.
Na początku wiadomo - normalne relacje, jak to z rodziną dziewczyny. Z biegiem czasu najmłodsza zaczęła robić aluzje, oczka jej się świeciły nawet na najbardziej burackie, acz sprośne żarty z mojej strony.

10 lat temu duzo gralem w CS:GO, ale pozniej przestalem z powodu braku czasu. Wlasnie odkrylem ze na koncie Steam, do ktorego nie logowalem sie od 6 lat, mam przedmioty (glownie skrzynki do otwierania) CS2 warte lacznie ponad 350$.
Widze ze cena skrzynek w CS od pewnego czasu ciagle rosnie. Skrzynki warte kiedys 0.04$ sa dzis warte po 7$.
Czy warto sprzedawac te skiny teraz? A moze zostawic je zeby sobie jeszcze polezaly i sprzedac potem? Chcialbym zeby cena ze sprzedazy byla jak najwyzsza ale nie zalezy mi na szybkim otrzymaniu pieniedzy
#steam #csgo #cs2 #skiny
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
miałem podobną sytuację - spieniężyłem.
uprzedzając pytanie - kupiłem jakiemuś ziomkowi steam