Aktywne Wpisy

zajsty +123
W 25 kolejce Harry Kane poza kadrą meczową z powodu kontuzji łydki.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL25
Pobierz
Kenteris +6
Wiem, że zabrzmię jak stary boomer, ale chyba nie da się starzeć bez narzekania na nowe pokolenia. Na siłownię chodzę tyle lat, że w ogóle wstyd się przyznać ile. I zawsze miałem dobry kontakt zarówno tymi młodszymi ode mnie jak i starszymi i jakoś nie przypominam sobie, bym dawniej miał złe zdanie o młodzieży jako ogóle - co najwyżej wkurzały mnie jednostki. Ale teraz moją siłownię szturmują młodzieżowe, licealne bojówki i mnie

źródło: anon-becomes-a-god-v0-x2hcrdomotp81
Pobierz1) wyjścia ze stanu "zły" na stan "neutralny" poprzez zmianę nastawienia, które blokuje moje zdolności i pogarsza moje zdrowie. Zwłaszcza, że próbowałem wielu rzeczy typu suplementy, "idź pobiegaj", itd. prócz leków bo to jakoś uważam za ostateczność
2) wyjścia ze stanu "neutralny" na "ponadprzeciętny" będąc w przekonaniu, że mózg potrafi jednak cuda i przy odpowiednim wmówieniu sobie pewnych cech, jesteśmy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
Bandura napisał o tym książkę jak chcesz akademickie źródło tysiąca stron do poczytania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chociaż „wmawianie sobie” to najsłabsza opcja, bo łatwo wpaść w problemy typowe dla locus of control i okłamywać się wtedy kiedy się nie powinno. „Obserwowanie innych” trochę lepsza, a najlepsza to własne „mastery experience” i fajne jest