✨️ Obserwuj #mirkoanonim Nowe budownictwo, a przynajmniej to w okolicach Czerwonych Maków / Piltza w Krakowie to jakiś żart.
Miałam nieprzyjemność mieszkać/bywać w 6 z nich w tej okolicy i choć z zewnątrz wyglądają całkiem przyjemnie, to mieszkanie na co dzień jest prawdziwym koszmarem.
Wygłuszenie gorsze niż w wielkiej płycie, w której się wychowałam, jestem w stanie rozpoznać słowa sąsiada z góry, gdy się spowiada na swoich spotkaniach w pracy, w nocy też ciężko mi usnąć bo słychać każde tupanie/zamykanie drzwi u sąsiadów.
Szukam kolejnego mieszkania na wynajem w tej okolicy i wszędzie jest ten problem. Przestrzegam zwłaszcza od kupowania mieszkań od dewelopera na K. #nieruchomosci #krakow
@mirko_anonim: na Piltza jest wielu deweloperów, a nie każdy odwala taką fuszerę. Sam mieszkam w nowym budownictwie (blok z 2023 roku) nigdy nie słyszałem sąsiada przez ścianę czy sufit.
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
Nowe budownictwo, a przynajmniej to w okolicach Czerwonych Maków / Piltza w Krakowie to jakiś żart.
Miałam nieprzyjemność mieszkać/bywać w 6 z nich w tej okolicy i choć z zewnątrz wyglądają całkiem przyjemnie, to mieszkanie na co dzień jest prawdziwym koszmarem.
Wygłuszenie gorsze niż w wielkiej płycie, w której się wychowałam, jestem w stanie rozpoznać słowa sąsiada z góry, gdy się spowiada na swoich spotkaniach w pracy, w nocy też ciężko mi usnąć bo słychać każde tupanie/zamykanie drzwi u sąsiadów.
Szukam kolejnego mieszkania na wynajem w tej okolicy i wszędzie jest ten problem.
Przestrzegam zwłaszcza od kupowania mieszkań od dewelopera na K.
#nieruchomosci #krakow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Chodzi o KG Group?