Aktywne Wpisy

jmuhha +7

nilmerg +5
Widzicie tę różową plamę na tle Iranu? To Palestyna, ta część po lewej na dole to Gaza. W Gazie konflikt trwał 2 lata regularnego napieprzania po których nastąpiło zawieszenie broni a liczba bojowników Hamasu jest taka sama jak nie większa niż była na początku. Wydaje mi się, że te kilka tygodni wojny z Iranem może się przeciągnąć i nawet wujek Sam niewiele może zrobić. Co myślicie, ile to potrwa do zawieszenia broni?
źródło: screen240
Pobierz

@mirko_anonim: w tobie.
Spróbuj dla odmiany ze stabilną emocjonalnie.
Serio, zastanów się nad sobą, co Cię do takich ciągnie
@moll: mommy issues jak malowane ¯\(ツ)/¯
Przyciagamy ludzi podobnych do nas, chcesz tego czy nie
@mirko_anonim: zawsze myślałem że to normalne że facet ma dominować ale laska być uległa ale może się myliłem
@mirko_anonim: pokazywały ci jakiś kwit z taksometru czy pytałeś jak piwniczny wykopek i wierzyłeś w cokolwiek odpowiadały.
Poza tym, że wszystkie poleciały na ciebie (co jest wspólną cechą) wszystkie przeciętne, w wieku okołościennym (albo teraz dziecko albo nigdy) i z odchyłami.
Nie chciałbym kopnąć żadnej z nich dupę. To szczęście dla nich, że są tacy kolesie jak ty. ¯\(ツ)/¯
mam wrażenie, że one też szukały wsparcia i akceptacji, jakkolwiek to brzmi
skoro "sie starałeś, kupowałeś kwiaty i szukałeś aktywności" to może też miały poczucie, że tak trzeba
czy bardzo się przejmujesz opinia innych? żyjesz na pokaz?
ostatnio miałem relacje z pewną kobietą- po przejściach, ale zauważyłem i sama w sumie mi to powiedziała, że ciągnie ją do mnie
Serio, zastanów się nad sobą, co Cię do takich ciągnie
Wczesniej wybieralem 7/10-9/10, niektore karierowiczki, niektore nie. Ale kazda z nich i tak byla zakompleksiona i kazda miala problemy psychiczne i kazda byla nudna jak flaki z