Wpis z mikrobloga

• 45
@mirko_anonim: gościu, cały czas wybierałes ten sam typ - średnia z buzi, wykształcona karierowiczka, zakompleksiona i z problemami psychicznymi, które "maskuje" pracą i innymi aktywnościami.
Serio, zastanów się nad sobą, co Cię do takich ciągnie
  • Odpowiedz
Terapia i problemy psychiczne pod tytulem "chce byc dominowana"

@mirko_anonim: zawsze myślałem że to normalne że facet ma dominować ale laska być uległa ale może się myliłem
  • Odpowiedz
bodycount

@mirko_anonim: pokazywały ci jakiś kwit z taksometru czy pytałeś jak piwniczny wykopek i wierzyłeś w cokolwiek odpowiadały.

Poza tym, że wszystkie poleciały na ciebie (co jest wspólną cechą) wszystkie przeciętne, w wieku okołościennym (albo teraz dziecko albo nigdy) i z odchyłami.

Nie chciałbym kopnąć żadnej z nich dupę. To szczęście dla nich, że są tacy kolesie jak ty. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Wydaje mi się, że problemu w tym, że ładne i "normalne" są już dawno poza "rynkiem matrymonialnym", bo wiedziały kogo i czego chcą.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: każda opisujesz, że miała kompleksy i parcie na mocniej więcej
mam wrażenie, że one też szukały wsparcia i akceptacji, jakkolwiek to brzmi
skoro "sie starałeś, kupowałeś kwiaty i szukałeś aktywności" to może też miały poczucie, że tak trzeba
czy bardzo się przejmujesz opinia innych? żyjesz na pokaz?
ostatnio miałem relacje z pewną kobietą- po przejściach, ale zauważyłem i sama w sumie mi to powiedziała, że ciągnie ją do mnie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @moll: Ale ja wczesniej wybieralem inne

gościu, cały czas wybierałes ten sam typ - średnia z buzi, wykształcona karierowiczka, zakompleksiona i z problemami psychicznymi, które "maskuje" pracą i innymi aktywnościami.

Serio, zastanów się nad sobą, co Cię do takich ciągnie

Wczesniej wybieralem 7/10-9/10, niektore karierowiczki, niektore nie. Ale kazda z nich i tak byla zakompleksiona i kazda miala problemy psychiczne i kazda byla nudna jak flaki z
  • Odpowiedz
@moll chłopak który bardzo mocno fokusuje się na jakimś rankingowym ocenianiu urody i nie ma już 15 lat też ma bałagan na strychu. Trafia swój na swoje ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@thorgoth: nie rozumiem fenomenu opowiadania w taki sposób o innych. Strasznie przedmiotowo to brzmi. A ciężko mieć relację z przedmiotem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: lol nowy zwiazek co 3 miesiace, masz 15 lat? te kobiety wiedzialy, ze tworzycie pare i z nimi "chodzisz" czy to tylko tak sobie prywatnie nazwales luzne znajomosci z wieloma babami z tinderow?
  • Odpowiedz