Aktywne Wpisy

31 maja pierwszy raz bede leciał samlotem a 7 czerwca drugi raz. Znając moje szczeście to sie pewnie rozbijemy
DoktorMorela +13
Nic mnie tak nie bawię jak ból d--y wykopkow ze lekarze zarabiają od nich wiecej xd
Tymczasem przeciętny wykopek ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, nie potrafi pisać, ma nikłe pojęcie o czymkolwiek i nawet nie trzymał laski za rękę xd
Wieksza czesc tego narodu ma problem z przyswojeniem wiedzy ze szkoly podstawowej. Dalej jest tylko gorzej. O czym my w ogóle dyskutujemy xd
#lekarze #lekarz #zarobki
Tymczasem przeciętny wykopek ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, nie potrafi pisać, ma nikłe pojęcie o czymkolwiek i nawet nie trzymał laski za rękę xd
Wieksza czesc tego narodu ma problem z przyswojeniem wiedzy ze szkoly podstawowej. Dalej jest tylko gorzej. O czym my w ogóle dyskutujemy xd
#lekarze #lekarz #zarobki

Poruszę w zasadzie dwa tematy - pierwszy to ten główny, z myślą o którym stworzyłem ten wpis, a drugi jest w post scriptum, tak przy okazji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych, ale... ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jestem ciekaw waszej opinii.
Ostatnio widziałem sporo filmików tworzonych przez zagranicznych youtuberów (przeważnie randomów, ale czasem też ekspertów z różnych dziedzin np. ekonomii, militariów) traktujących o tym, jaka wspaniała jest Polska, jak wyrasta na super-potęgę gospodarczą i wojskową, jak cudownie się tu żyje, jak wiele świat zawdzięcza Polsce itd.
W jednym komentarzu przeczytałem coś, co dało mi do myślenia, a mianowicie ktoś sugerował, że taki content w ostatnim czasie nie jest przypadkowy i ktoś ma w tym interes, żeby połechtać ego Polaków i rozbudzić w nas ducha patriotyzmu i poczucie dumy narodowej. Po co? Żeby w przypadku wojny bronić kraju.
Co o tym myślicie? Teoria z dvpy czy coś w tym może być?
Przykładowe filmiki wrzucę w komentarzach, bo coś mnie anonim nie chce puścić z nimi teraz (nie chce mi się szukać więcej, ale zapewniam was, że jest tego dużo).
P.S. - nie chodzi mi o reaction videos i vlogi podróżników, które tworzone są z wiadomych przyczyn - bo to pójście po linii najmniejszego oporu, Polacy bardzo chętnie klikają w tego typu guano, gdzie ludzie na filmikach wykrzywiają mordy rzekomo zszokowani wspaniałością Polski i mówią ciepłe słowa o naszym kraju, a nasi zakompleksieni rodacy się podniecają. Skorzystam jednak z okazji żeby napluć na taki content i tych, którzy generują popyt na taką „twórczość”. HA TFU. Szczególnie wielka mela na tę pierwszą parkę, gdzie cała wartość dodana do filmiku, który „komentują”, to robienie głupich min.
Przykładowe filmiki w komentarzach
#polska #przemyslenia #zoltenapisy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim:
@mirko_anonim: myśle że jesteś kolejnym zakompleksionym polakiem, tylko ty dla odmiany plujesz na swój kraj. Pojedź na zachód europy to zobaczysz że nie mamy sie czego wstydzić.
Przykładowe filmiki co do głównego tematu wątku:
https://www.youtube.com/watch?v=ZmDSl9R-7bc&t=92s&ab_channel=MichaelLambert
https://www.youtube.com/watch?v=tuvNAMSe3sE&t=529s&ab_channel=Task%26Purpose
Przykładowe filmiki do tego, o czym piszę w post