Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak się wam tak chce randkować? Mam 29 lat, dziewczynę mieszkamy razem, wstajemy o 4:30 do pracy, w domu jesteśmy około 17 czy 18 i nam się nie chce nawet zbyt gadać ze sobą a co dopiero jak miałbym wymyślać jakieś tematy żeby gadać z obcymi ludźmi. Albo bawić się w tindery, i tam pisać Bóg wie co. Kiedy na to wszystko znajdujecie czas i chęć? #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: większość ludzi jednak nie wstaje o 4:30 do januszexu, tylko ma godziny pracy godne cywilizacji zachodniej. do tego niektórzy ludzie są po prostu bardziej dynamiczni i ekstrawertyczni i takim sie japa nie zamyka nawet po 10h zmianie. kolejna sprawa ze 29lat to już starość i w połączeniu z niewolniczym lifestylem libido ci pewnie siada. połącz te wszystkie rzeczy i w sumie masz odpowiedź.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Ja pracuje zdalnie więc zaczynam pracę późno i kończę wcześnie, więc mam mnóstwo czasu (zwłaszcza że samej pracy to niewiele h) ale obecnie nie chce mi się randkować - zaczynać z każdą to samo, opowiadać te same historię, spacerować w te same miejsca a i tak nigdy nie mam pewności. Na razie jestem na etapie że wolę być sam. Na pewno fajnie mieć kogoś na stałę ale chyba
  • Odpowiedz