Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: jest ich mało a większość zajęta dlatego copiarze biorą się za nudziary

@sberatel prosty sposób jak zostać sfrustrowanym, bo twoje potrzeby w związku nie są zaspokajane xD, weź lepiej usuń ten komentarz, bo jeszcze ktoś to na serio weźmie i będzie czas tracił
  • Odpowiedz
bo mało jest kobiet które interesują się "powazniejszymi" Tematami. Ja do dziś nie spotkałem żadnej która była by wstanie pogadać o polityce xd

@calinowski: ale po co gadać o poważnych rzeczach? To pasuje do pogadania z rodzicami, dziadkami, znajomymi, ale na jakichś wczesnych etapach na randkach to nie wnosi nic ciekawego, nie robi romantyzmu
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Jestem babą i wiem o jakich babach mówisz. Może lepsze są poza twoim zasięgiem, poza moim jako koleżanki dla mnie też. Bo te lepsze baby to mają charyzmę i cokolwiek powiedzą, ma to jakiś inny vibe, no ale najczęściej mówią o ciekawszych rzeczach, są kreatywne, coś robią aktywnego. A te nudne to tylko o czyimś życiu gadają. Albo o swoim...

• Odpowiedz
To pasuje do pogadania z rodzicami, dziadkami, znajomymi, ale na jakichś wczesnych etapach na randkach to nie wnosi nic ciekawego, nie robi romantyzmu

@Feministka2000: wiadomo że na początku wprowadza się luźną atmosferę, ale problem jest taki, że z większością kobiet nie pogadasz na poważnie nawet w późnych etapach związku.

@mirko_anonim: tu nie chodzi o charyzmę, ale o ogólne podejście do rozmowy, wiedzę o świecie i brak tej "leniwości"
  • Odpowiedz