Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +23
Jeśli jako nastolatek nie miałeś dziewczyny, która cię naprawdę chciała, dotykała, uprawiała z tobą miłość i dawała ci codzienną walidację, to reszta twojego życia jest przegrana z automatu. Nie ma czegoś takiego jak nadrabianie, nie ma "jeszcze zdążę, dajcie mi czas". Okno zamknęło się na amen, a twoja psychika została zgwałcona w najważniejszym etapie życia, tylko i wyłącznie przez twój wygląd. Pozostał ci codzienny cope do końca żywota twojego amen.
Natura.
#
Natura.
#

serio_serio +3
ciekawe czy jak na wykop napisze się, że ksu i farben lehre to 2 najgorsze zespoły "punkowe", ktoś się oburzy o godzinie nocnej 00:43

O co może chodzić osobie która mówi że za bardzo się róźnimy ? Ponodno przeciwienstwa się przyciagaja
Później widzimy się na studiach i pierwsza mówi cześć, w grupie znajomych tak jakby zerka?? na mnie ale nie pisze nigdy pierwsza na komunikatorze. O co tu może chodzić?
#logikarozowychpaskow #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #rozkmina
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Otóż to, "podobno", nie każdemu to odpowiada i nie zawsze się to sprawdza.
@noswtg: Dlaczego tak uważasz? Według mnie nie jest zainteresowana, a mówienie "cześć" jako pierwsza nic nie oznacza.
@mirko_anonim: To po prostu nie jest prawda.
@choochoomotherfucker
może masz racje, koledzy mi mówili że wymyslilem sobie to patrzenie sie ( ͡° ʖ̯ ͡°) ale takie odnioslem wrazenie, chyba mylne na to wygląda
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
@mirko_anonim: chyba jak masz 15 lat