Aktywne Wpisy

jmuhha +68
Wytłumaczy mi ktoś jak kiedyś na wsiach z jednej pensji budowali takie chaty? (╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: 1000019752
Pobierz
Selina_ +11
Pytanie do wykopków 40+, co tak naprawdę się w życiu liczy, co należy olać, a w co zainwestować czas?
#pytaniedoeksperta #pomagajzwykopem #poradadnia #kiciochpyta
#pytaniedoeksperta #pomagajzwykopem #poradadnia #kiciochpyta

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
@mirko_anonim: zdrowa reakcja.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
A nie lepiej unikać?
@SonidoStark: Polki mają zazwyczaj bardzo niską samoocenę i stąd takie anomalie, że zakochują się nawet w starym rozwodniku i alimenciarzu po podstawówce i jeszcze będą mu dziękować, że je chciał. Jeszcze, żeby ci faceci byli dobrymi ludźmi to pół biedy, ale oni często traktują taką kobietę jak ścierkę do podłogi. Ostatnio słuchałam takiego podcastu : https://youtu.be/VmmkL11eV4Q?si=qtGyWjlF19xQhjcx Tu masz obraz,
Czas wylaczyc bajki disneay
@smallboobslover: tak tak, a później tacy jak ty i ten drugi o którym wspominasz pierwsi będą do na śmiewania się z takiego faceta: ”hehe patrzcie cuckold, ma laske z przebiegiem passata”
Poza tym nie wiem czy wiesz, ale mamy kryzys demograficzny i podbieranie młodych lasek młodym kolesiom przez starych dzieciatych facetów nie służy wzrostowi demografii. Bo jeden facet będzie miał 3 baby i z każdą jedno
@mirko_anonim: za bardzo wszedł Ci wykop ;p
To twoje życie, lepiej zadbać aby bylo ono jak najlepsze.
@mirko_anonim: mmm nie to co w starożytności i średniowieczu, oświeceniu gdzie młode sie wydawało za starych kupców itd
@smallboobslover: jak powiedzieć, że nie jestem orłem z matmy nie mówiąc o tym, że nie jestem orłem