Wpis z mikrobloga

Co te baby mają w łbach to ja nawet nie wiem

@SonidoStark: Polki mają zazwyczaj bardzo niską samoocenę i stąd takie anomalie, że zakochują się nawet w starym rozwodniku i alimenciarzu po podstawówce i jeszcze będą mu dziękować, że je chciał. Jeszcze, żeby ci faceci byli dobrymi ludźmi to pół biedy, ale oni często traktują taką kobietę jak ścierkę do podłogi. Ostatnio słuchałam takiego podcastu : https://youtu.be/VmmkL11eV4Q?si=qtGyWjlF19xQhjcx Tu masz obraz,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):
@smallboobslover: tak tak, a później tacy jak ty i ten drugi o którym wspominasz pierwsi będą do na śmiewania się z takiego faceta: ”hehe patrzcie cuckold, ma laske z przebiegiem passata”

Poza tym nie wiem czy wiesz, ale mamy kryzys demograficzny i podbieranie młodych lasek młodym kolesiom przez starych dzieciatych facetów nie służy wzrostowi demografii. Bo jeden facet będzie miał 3 baby i z każdą jedno
  • Odpowiedz
Co poradzisz, że baby są głupie, a stare dziady, które dobrze znają ich naturę, są za pomocą manipulacji w stanie zrobić im kisiel we łbie.
  • Odpowiedz
tacy jak ty i ten drugi o którym wspominasz pierwsi będą do na śmiewania się z takiego faceta: ”hehe patrzcie cuckold, ma laske z przebiegiem passata”

@mirko_anonim: za bardzo wszedł Ci wykop ;p
To twoje życie, lepiej zadbać aby bylo ono jak najlepsze.

mamy kryzys demograficzny i podbieranie młodych lasek młodym kolesiom przez starych dzieciatych facetów nie służy
  • Odpowiedz
Poza tym nie wiem czy wiesz, ale mamy kryzys demograficzny i podbieranie młodych lasek młodym kolesiom przez starych dzieciatych

@mirko_anonim: mmm nie to co w starożytności i średniowieczu, oświeceniu gdzie młode sie wydawało za starych kupców itd
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP):

to już tak prawiczkowo- śmieszny argument, że nie wiem czy w ogóle na to odpowiadać xd

@smallboobslover: jak powiedzieć, że nie jestem orłem z matmy nie mówiąc o tym, że nie jestem orłem
  • Odpowiedz