Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: ile razy można ta samo powtarzać? Kobiety maja setki wiadomości dziennie- nawet jakby chciały to nie są w stanie fizycznie wszystkim odpisywać...
Załóż sobie fejk konto kobiety i sprawdź co się dzieje to będziesz miał odpowiedź
Gdyby proporcje się odwróciły to faceci by robili dokładnie to samo
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
Anonim (nie OP): A coś ty myślał, że się rzucą na p0ljaka biedaka? Jak już szukają to kogoś bogatszego niż przeciętny Sasza. Hajs i luksus to dla Ukrainek priorytet. Jedynie naiwne Polki biorą co popadnie, byle kogoś mieć i wmawiają sobie i innym, że są szczęśliwe ze swoim ferdkiem.

·
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): > Jedynie naiwne Polki biorą co popadnie, byle kogoś mieć i wmawiają sobie i innym, że są szczęśliwe ze swoim ferdkiem.

Tylko że Ukrainki chociaż wyglądają i potrafią co nieco w łóżku. Polki nie bardzo mają co do zaoferowania niestety.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Kotdog No masz racje, bo do mnie też takie piszą, ale odrzucają mnie, bo zwykle to laski zaniedbane, lub z wyglądu wyglądają na takie troche nie halo ( ͡° ʖ̯ ͡°) i co mam sie zmuszać do kontaktu z nimi? A do tych co pisze, to nie są jakieś miss świata, zwykłe przeciętne dziewczyny i też swój wygląd szacuje na przeciętny, a
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: dobrze,że jakieś do ciebie piszą, bo tu niektórzy się żalą,że w ogóle nic. Może z tymi brzydkimi się poumawiaj, poznasz się, zaprzyjaźnisz, nie musisz nic z nimi robić, a może jakaś ma koleżankę, albo siostrę, albo współlokatorkę i tak kogoś poznasz. Kombinuj.
A czasami to na żywo może ta brzydka czymś ujmie, a wiadomo?
  • Odpowiedz