Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Strasznie mnie bawi pogląd Mirka @LostHoldenCaulfield ze kobiety beda niedlugo - cytuję - "zdychać z głodu" i że "gospodarka się wali". Zobaczysz, ze nawet jesli gospodarka sie oslabi, to rzad wprowadzi podatek 90% dla mezczyzn aby utrzymac kobiety na dotychczasowym poziomie. Wiem, ze jestes sfrustrowany brakiem powodzenia u kobiet, ale mam nadzieje, ze w koncu Ci przejdzie.

#blackpill #zwiazki #tinder #gospodarka #badoo

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Maxior99: ja patrzę na ceny i widzę nieskończoną chciwość zmawiajacych się kapitalistów. widzę państwa, które nic z tym nie zrobią, bo kapitaliści wmówili ludziom, że to zły socjalis. widzę, jak coraz mniej rzeczy można kupić zamiast stale opłacać w ramach abonamentu/wynajmu/kij wie czego. widzę, jak kapitaliści masowo wykupują mieszkania i domy, i nikt z tym nic nie robi. witamy w neofeudalizmie.
  • Odpowiedz
@n3ssunostaguardando tak sobie tłumacz i żyj w swojej bańce, mi się w Polsce żyje dobrze i nie narzekam, a takich płaczków jak Ty znam na pęczki i przeważnie są to osoby które chcą iść po najniższej lini oporu narzekając przy tym, że nie mają tak jak Ci bogaci
  • Odpowiedz
@hubba-bubba: Jakiej ekonomii? Bełkot leseferystów odmawia poddania się metodzie naukowej i ma wprost wywalone na prawa fizyki. Zakłada, że wszyscy ludzie są jakimiś autystami postępującymi według wyidealizowanego wzorca.
  • Odpowiedz