@mirko_anonim: Miałeś lachonarium na studiach i nie podjąłeś żadnego działania? Lepszej okazji już nie będzie... Przecież to sytuacja typu lis w kurniku.
@mirko_anonim: mam podobnie i jest zajebiście. Tylko że ja nie lubię ludzi ,ale zawsze znajdzie się ktoś żeby zagadać. Ostatnio laska w pralni zapytała ,czy wrzucimy razem pranie do jednej suszarki bo ona ma dosłownie parę szmatek i będzie poprostu taniej. Powiedziałem ,że nie i nara. Albo zawsze trafię na jakiegoś wariata który zagaduje ,jak już widzę że ktoś błądzi z telefonem to już mam 100% że zapyta mnie o
Kto by pomyślał.. że ten "przystojny kawaler", "ułożony chłopak, nie jakiś łobuz jak inni", wykształcony, chwalony na rodzinnych spotkaniach.. będzie jako dorosły prawie co wieczór spędzał czas przed komputerem pijąc po 6 piw aż nie padnie do spania.
@mirko_anonim: no za czasów twojej babci raczej mało kto, ale od jakichś 5-10 lat to chyba już powszechna wiedza.
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: no za czasów twojej babci raczej mało kto, ale od jakichś 5-10 lat to chyba już powszechna wiedza.
Przegryw wg różowych:
Komentarz usunięty przez autora