Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: dwie inwalidy znalazłem.
1. Bardzo dużo kobiet nie chce mieć dzieci, patrząc z perspektywy pierwszego świata to chyba najwięcej w historii ludzkości.
Jeśli poszukiwanie takich pań byłoby grą to nigdy nie miałeś easy mode tak bardzo jak teraz.
2. Libido po 30-tce spada nam, facetom. U pań wręcz rośnie, szczególnie u takich ze stabilną sytuacja życiową
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jestem po 50, rozwodzie itp przebojach i nie rozumiem podejścia "mam 30+ lat, przegapiłem czas w szkole i już nie znajdę".

Szukasz w złych miejscach. Już to kiedyś pisałem, większość ludzi szuka w złych miejscach, a potem oczekuje że znaleziona osoba będzie inna niż wszystkie które tam są. Tak świat nie działa. Tinder to pryzma kompostu, opisana w wielu miejscach jako najgorsze miejsce do poznawania kogokolwiek poza ONSami.

Masz
  • Odpowiedz
Moim wielkim marzeniem było znalezienie dziewczyny w szkole i przeżycie tych 10ciu czy więcej lat razem przed ślubem. Niestety tak się nie wydarzyło i nie ma już szans na coś co by było nawet minimalnie zbliżone do takiego scenariusza

@mirko_anonim: jak nie masz szans to nie zawracaj d, normalnym ludziom to się przydarza nawet po 60
  • Odpowiedz
Dorośnij w końcu.

@kabotyno: Wiesz, wtrącę się. Jeśli dorośnięcie oznacza szybki ślub po krótkiej znajomości i zrobienie dziecka, bo zegar biologiczny i zamiast wszystkich uroków związku miałby wejsc w małżeński marazm to tym lepiej dla niego by nikogo nie spotkał, jeśli miałby być skazany na wyłacznie takie warianty. Może dlatego tyle teraz związków z róznią wieku, gdzie facet jest starszy nawet o 10,12 lat, bo nie chce słuchać starczego pierniczenia.
  • Odpowiedz
@dondonu nie, dorośnięcie nie oznacza koniecznie brania szybkiego ślubu i dziecka, a odpowiedzialność za samego siebie, swoje decyzje i wybory zamiast zrzucania swoich niepowodzeń życiowych na kobiety.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @kabotyno:

dorośnięcie nie oznacza koniecznie brania szybkiego ślubu i dziecka, a odpowiedzialność za samego siebie

Nie wiem czy ty tylko trollujesz czy jesteś prawdziwą kobietą.
Ja jestem odpowiedzialny sam za siebie, a dodatkowo za kobietę, z którą jestem w związku (po ślubie to już całkiem). Odpowiedzialny człowiek nie podejmuje poważnych decyzji na podstawie cudzego kaprysu, a co dopiero decyzji, które mają nieodwracalny wpływ na
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Linnior88:
Czy w każdej odpowiedzi muszę zaznaczać, że piszę wszystko na podstawie własnych doświadczeń?
Swoją drogą to ciekawe, że pomyślałaś sama o sobie po przeczytaniu tego fragmentu.

Nic do Ciebie nie mam, nie znam Cię, po prostu twój oryginalny wpis na mirko zainspirował mnie do własnego wpisu bo jesteś świetnym przykładem tego z czym się spotykam dość często: kobieta nie szuka bądź szuka "chłopaka", a jak dobije do
  • Odpowiedz